Novi tim

Drage naše, vrijeme je da vam otkrijemo o kakvim se novostima radi!

Kao što znate, vaša omiljena poliklinika ima poziv: pomoći što većem broju žena. Upravo iz tog razloga, naš tim se proširio!

Sa velikim ponosom i uzbuđenjem dijelimo s vama vijest da se od 02.09. našem timu pridružuju 3 izvrsne žene, stručnjakinje u svom području koje će svojim znanjem, iskustvom i pristupom doprinijeti da Poliklinika Mazalin pomaže sve većem broju žena u očuvanju zdravlja.
Uz novi tim možete očekivati: čekanje na termin pregleda bit će minimalno, a uvest ćemo i dodatne usluge!
Više o samom timu otkrit ćemo vam za nekoliko dana. Za sada je najbitnije da znate da novi članovi tima imaju potpuno povjerenje doktorice Mazalin i cijelog tima Poliklinike te ćete se uskoro i sami uvjeriti zbog čega je to tako.

Tim Poliklinike Mazalin

Biserka Knezić Frković

Vrijeme je da upoznate našu novu ginekologinju – Biserku Knezić Frković, doktoricu sa preko 10 godina radnog iskustva!

Rođena je i odrasla je u Zagrebu te 30 godina nakon što se rodila u Petrovoj bolnici, tamo je položila specijalistički ispit iz ginekologije i porodništva.

Završila je Medicinski fakultet u Zagrebu 2003. godine. Na specijalizaciji iz ginekologije i opstetricije bila je u Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb, KBC Sestre milosrdnice te KB Sveti duh.

2011. godine je sa odličnim uspjehom položila specijalistički ispit iz ginekologije i porodništva u Petrovoj bolnici.

Doktorica je 2018. godine je završila program specijalističkog poslijediplomskog studija kontinuirane edukacije iz Ultrazvuka u ginekologiji i porodništvu u trajanju dvije godine i stekla diplomu Master iz Ultrazvuka u Ginekologiji i Porodništvu u organizaciji Ian Donald Inter-University School of Medical Ultrasound.

Doktorica kontinuirano sudjeluje na brojnim tečajevima te kongresima u Hrvatskoj i svijetu. Ističe da je izuzetno ponosna na svoju edukaciju te vjeruje kako će uvijek imati strast za novim znanjima.

Neki od tečajeve i kongresa su: Salzburg Weill Cornell Seminar; praktična edukacija iz Fetalne medicine u The Liverpool Women`s Hospital, Centre for Women`s Health Research; Advanced course in Fetal Medicine and Gynecology by International Academy of Medical Ultrasound, Beč, Austria; Feto Maternal Medical Center Doha practical education in Fetal medicine, Doha, Qatar; London “Fetal echocardiography: Fetal cardiac scanning, Fetal cardiacs defects” i FMF-FASP course Basic fetal echocardiography; The Fetal Medicine Foundation „Advances Course in Fetal medicine“ tečaj trajne edukacije iz fetalne medicine, London, UK; Od 10/ 2016. i u tijeku “Fetalna ehokardiografija, praktični tečaj iz fetalne ehokardiografije” u Dječjoj bolnici Srebrnjak; Beč, Austrija „Napredni tečaj 3D/4D UZV iz Fetalne Medicine i Ginekologije“ u organizaciji International Academy of Medical Ultrasound; XXX. Perinatalni dani “Ante Dražančić” i Ultrazvučni tečaj I. i II. tromjesečje“ u organizaciji Hrvatskog društva za perinatalnu medicinu; III. Simpozij o praktičnom 3D ultrazvuku u ginekologiji i porodništvu, u organizaciji IAMU, International Academy of Medical ultrasound, Poreč; International Conference on Obstetrics, Fetal Medicine and Gynaecology, Dubai, UAE

Prvo radno iskustvo doktorica je stekla u Domu zdravlja Zagrebačke županije. Od 2014. godine do kraja kolovoza 2019. godine radila je u Domu zdravlja Zagreb Zapad.

Od rujna 2019. godine doktorica Knezić Frković postala je član tima Poliklinike Mazalin te će svojim znanjem, iskustvom, proaktivnošću i željom za usavršavanjem doprinijeti daljnjem razvoju Poliklinike te pomoći većem broju žena u očuvanju zdravlja.

U slobodno vrijeme doktorica uživa u čitanju moderne književnosti na engleskom i talijanskom jeziku te voli planinariti i jahati.

Jelena Popić

Doktorica Popić vrhunski je stručnjak i radiolog Poliklinike Mazalin.

Završila je Medicinski fakultet u Zagrebu 1996.godine. Znanstveni poslijediplomski studij doktorica je završila na Prirodoslovno matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1998. godine, a postala je specijalist dijagnostičke i intervencijske radiologije 2005. godine.

Tijekom specijalizacije završila je i stručni poslijediplomski studij „Radiologija“ na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Subspecijalist je ultrazvuka od 2012. godine.
Prvo radno iskustvo doktorica je imala u Kliničkom Zavodu za torakalnu radiologiju, Klinike za plućne bolesti Jordanovac. Od 2007. godine doktorica Popić radi kao specijalist radiolog u KB Merkur u Zagrebu, a od 2012. godine voditeljica je Klasične i slikovne dijagnostike u KB Merkur.

Također radi kao docent na katedri za radiologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te je od 2015. godine primarijus.

Doktorici je izuzetno bitno znanstveno usavršavanje što pokazuju brojni kongresi, tečajevi i radovi u kojima je sudjelovala te je od 2018. postala viši znanstveni suradnik u području biomedicine i zdravstva.

Osim toga, doktorica je član Hrvatske liječničke komore, Europskog društva radiologa i Hrvatskog te internacionalnog društva za zaštitu od zračenja.

Od rujna 2019. godine pridružuje se timu Poliklinike Mazalin te će svojim znanjem, stručnošću, iskustvom i pozitivnom energijom doprinijeti daljnjem radu poliklinike.

Doktorica Popić porijeklom je iz Dalmacije te u slobodno vrijeme trenira pilates.

 

Marija Hajster

Medicinska sestra Marija Hajster izuzetno je topla i susretljiva osoba te jako voli komunikaciju sa pacijenticama i svoj posao.

Završila je školu za medicinsku sestru ginekološko opstetričkog smjera te stekla naziv primalje.

Dugi niz godina radila je u Klinici za ženske bolesti i porode, Petrova gdje je radila na odjelu za neplodnost, odjelu intenzivne njege, u rađaonici, hitnoj ambulanti i odjelu za ginekološku urologiju.

Od 2011. godine sestra Marija radila je u Poliklinici BetaPlus.

Od rujna 2019. godine pridružuje se timu Poliklinike Mazalin!

Sestra Marija obožava kazalište i koncerte. Šetnje gradom ili prirodom omiljeni su joj način opuštanja te druženje sa prijateljima i rođacima.