×

Poliklinici Mazalin Iskustva

Prevencija i čuvanje zdravlja te zadovoljstvo, sreća i pozitivna iskustva su glavni ciljevi Poliklinike Mazalin što su prepoznali i naši pacijenti. Pročitajte njihova iskustva te saznajte što naše ambasadorice kažu o nama.

"Kod doktorice Mazalin sam bila dugi niz godina i žena je zakon! Jednostavna je, stručna, osjećam se tamo kao doma. Zadnji puta sam išla kod nove dr koja je isto super. Samo najbolje
riječi za polikliniku Mazalin! <3"" Izuzetno ljubazno osoblje, detaljno objašnjeno svako pitanje. Pedantan pristup. Za svaku preporuku! 🔝😊!"

"Vrlo jubazna i pristupačna sestra i dr. Mazalin. Pregled je obavljen brzo, nježno i bezbolno. Nema čekanja na red. Svakako peporučam svim ženama koje traže individualnost u pristupu."

"Predivna liječnica i prije svega, divna i topla osoba. Ugodna atmosfera, spremna sve objasniti, popričati, umiriti. Pogotovo u trudnoći. A sve pohvale za cijelu kliniku Mazalin, jer su stvarno predivni, izašli su mi u susret nebrojeno puta. Preporučam!"


"Pratim polikliniku na društvenim mrežama već dulje vrijeme i odlučila sam doći na pregled. Imam samo pohvale za atmosferu i ljubaznost! Bila sam kod dr Lukas i oduševila me, jako je nježna, smirena, ugodna i strpljiva, bez obzira što sam imala dosta pitanja :D Imala sam osjećaj da joj mogu vjerovati. Napokon sam našla mjesto i doktoricu gdje ću se vraćati sa guštom!"

partner image
partner image
partner image

Naručite se na pregled

Saznajte više o vašem zdravlju čitajući naše blogove

plivačko uho

Plivačko uho

Saznaj više

rahitiskoddjece

Zašto nastaje rahitis kod djece?

Saznaj više

bazocelularni karcinom

Promjene na koži uzrokovane suncem

Saznaj više

febrilne konvulzije

Febrilne konvulzije kod djece

Saznaj više