×

Naručite se

Bez obzira trebate li preventivni pregled iz područja ginekologije, vođenja trudnoće, radiologije, dermatologije, interne ili želite doći na estetski tretman sa najsuvremenijim uređajima, tu smo za vas.

NARUČI SE

Naš tim kontaktirat će vas u najkraćem roku nakon popunjavanja forme za narudžbu.

partner image
partner image
partner image
partner image
partner image
partner image
partner image
 • Savršena ravnoteža

  Znamo što znači zdravlje svakom čovjeku. Nastojimo stvoriti savršenu ravnotežu znanja, iskustva i nježnog i cjelovitog pristupa te tako snažno utjecati na zdravlje pacijenata.
 • Cjelovit pristup s pažnjom na svaki detalj

  Svaki pregled unutar naših usluga činimo temeljito i precizno. Promatramo ljudski organizam i kao spoj tijela, uma i duha.
 • Jednostavni u složenosti

  Našim pacijentima želimo osigurati osjećaj ugode kada dolaze na preglede. Otvoreni smo poslušati svakog pacijenta, ohrabriti ga i što jasnije odgovoriti na pitanja.
 • Podrška bez granica

  Tu smo prvenstveno zbog naših pacijenata. Svakom pacijentu želimo dati vrijeme, podršku i najbolju uslugu. Cilj nam je provoditi i projekte društvene odgovornosti izvan Poliklinike. Našim znanjima želimo educirati ljude izvan Poliklinike o važnosti brige za zdravlje.

Kada trebam obaviti ginekološki pregled? Koji pregled mi je uopće potreban?

Ako se dvoumite trebate li posjetiti ginekologa ili se pripremate na pregled, pripremili smo kratki upitnik koji Vam može pružiti uvid za koju točnu ginekološku uslugu bi se trebali naručiti.

Ispunite upitnik
Saznajte više o vašem zdravlju čitajući naše blogove

Infekcija trakavicom

Saznaj više

Histerektomija – sve što treba znati

Saznaj više

Angiomi – tumori građeni od krvnih ili limfnih žila

Saznaj više

Kronične bolesti i svakodnevni život

Saznaj više