×

NARUČITE SE NA PREGLED KOD DR. JELČIĆ

NARUČI SE

Ana Jelčić


Tim Poliklinike Mazalin bogatiji je za stručnu, vrhunsku ginekologicu Anu Jelčić! 

Ana Jelčić, specijalistica ginekologije i opstetricije, završila je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 2006. godine. Do 2009. godine radila je u Klinici za Infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” na Zavodu za urogenitalne infekcije i nejasna febrilna stanja. 

Ana Jelcic ginekolog

Nakon završenog studija, kreće raditi u svojstvu specijalizanta ginekologije i opstetricije u KB Sv. Duh i Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb gdje je 2017. položila specijalistički ispit. 

Profesionalno iskustvo nastavlja u Domu Zdravlja Zagreb centar gdje je prepoznata kao omiljena ginekologica velikom broju pacijenata. 

Dodatna potvrda njene stručnosti, profesionalnosti, ljubaznosti i kvalitete su brojni pozitivni komentari pacijenata na portalu NajDoktor

Poslijediplomski studij „Ultrazvuk u ginekologiji i opstetriciji“, doktorica Ana Jelčić završila je 2010. godine, a zatim nastavlja daljnja profesionalna usavršavanja poput: „Edukacije za provoditelje trudničkih tečajeva Grada Zagreba“, edukacije iz tjelesno orijentirane psihoterapije u sklopu CIR trening instituta priznatog od EABP-a (Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju) te u sklopu trajne medicinske edukacije pohađa brojne domaće i međunarodne tečajeve i simpozije uz istovremeni rad na znanstvenim projektima.

ginekologica ana jelčić

Slobodno vrijeme voli provoditi sa svojom obitelji, prijateljima i psom Šapom u prirodi ili uz dobru knjigu, seriju i film na Netflixu.

Sa više od 10 godina profesionalnog iskustva, doktorica Jelčić je prepoznata od strane zadovoljnih pacijenata kao omiljena doktorica dugi niz godina na portalu NajDoktor te vjerujemo kako će svojim iskustvom i znanjem pomoći velikom broju žena u očuvanju zdravlja te doprinijeti daljnjem razvoju Poliklinike Mazalin.

 

Naručite se na pregled

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.