×

NARUČITE SE NA PREGLED KOD DR. LUKAS-STANČIN

NARUČI SE

Ana Lukas-Stančin

Poliklinika Mazalin s ponosom predstavlja novu članicu tima – vrhunska ginekologica dr. Ana Lukas-Stančin!

ana lukas stancin

Doktorica Ana Lukas-Stančin, specijalista ginekologije i opstetricije, završila je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 2011. godine. Do 2014. godine radila je u Domu zdravlja Zaprešić u ordinaciji obiteljske medicine, a zatim kreće raditi u svojstvu specijalizanta ginekologije i opstetricije u Klinici za ženske bolesti i porode KBC Zagreb gdje je uspješno položila specijalistički ispit.

Poslijediplomski studij dr. Lukas-Stančin završila je sa znanstvenim radom na temu „Usporedba oralne i transdermalne primjene hormonskog nadomjesnog liječenja u žena u postmenopauzi“ čime stječe zvanje sveučilišne magistre struke u ginekologiji i porodništvu.
Profesionalno iskustvo nastavlja u Domu zdravlja Sisak gdje u kratkom roku dobiva povjerenje velikog broja zadovoljnih pacijenata koji prepoznaju njenu stručnost, profesionalnost i ljubaznost. Osim u Sisku, dr. Lukas-Stančin je također bila angažirana u radu ginekološke ordinacije u Hrvatskoj Kostajnici.

Dr. Ana Lukas Stančin u sklopu trajne medicinske edukacije pohađa brojne domaće i međunarodne tečajeve i simpozije od kojih se posebno ističu: “Poslijediplomski tečaj l. kategorije „Ultrazvuk u ginekologiji i porodništvu“(Medicinski fakultet Zagreb, KB Sv.Duh, 2015.)”, “XI. Hrvatski kongres o ginekološkoj endokrinologiji, humanoj reprodukciji i menopauzi ( Brijuni, 2017.)”, “VII. Simpozij o praktičnoj primjeni 3D ultrazvuka u ginekologiji i opstetriciji ( Vodice, 2019.)”, “Teoretski tečaj Bazične fetalne ehokardiografije (Fetal medicine foundation certificate, 2021.” i mnogi drugi.

lukas stancin ginekolog

U slobodno vrijeme dr. Ana se voli družiti s obitelji, planinariti i putovati ili odmarati se kući uz dobar film ili knjigu.

Zahvaljujući dugogodišnjem profesionalnom iskustvu, mnogim pacijentima koji su prepoznali dr. Lukas-Stančin kao ginekologicu kod koje su na prvom mjestu, što je ujedno i moto Poliklinike Mazalin vjerujemo kako ćemo zajednički doprinijeti daljnjem rastu i razvoju za dobrobit naših pacijenata.

 

Naručite se na pregled

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.