×

NARUČITE SE NA PREGLED KOD DR. LUKAS-STANČIN

NARUČI SE

Ana Lukas-Stančin

Poliklinika Mazalin s ponosom predstavlja novu članicu tima – vrhunska ginekologica dr. Ana Lukas-Stančin!

ana lukas stancin

Doktorica Ana Lukas-Stančin, specijalista ginekologije i opstetricije, završila je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 2011. godine. Do 2014. godine radila je u Domu zdravlja Zaprešić u ordinaciji obiteljske medicine, a zatim kreće raditi u svojstvu specijalizanta ginekologije i opstetricije u Klinici za ženske bolesti i porode KBC Zagreb gdje je uspješno položila specijalistički ispit.

Poslijediplomski studij dr. Lukas-Stančin završila je sa znanstvenim radom na temu „Usporedba oralne i transdermalne primjene hormonskog nadomjesnog liječenja u žena u postmenopauzi“ čime stječe zvanje sveučilišne magistre struke u ginekologiji i porodništvu.
Profesionalno iskustvo nastavlja u Domu zdravlja Sisak gdje u kratkom roku dobiva povjerenje velikog broja zadovoljnih pacijenata koji prepoznaju njenu stručnost, profesionalnost i ljubaznost. Osim u Sisku, dr. Lukas-Stančin je također bila angažirana u radu ginekološke ordinacije u Hrvatskoj Kostajnici.

Dr. Ana Lukas Stančin u sklopu trajne medicinske edukacije pohađa brojne domaće i međunarodne tečajeve i simpozije od kojih se posebno ističu: “Poslijediplomski tečaj l. kategorije „Ultrazvuk u ginekologiji i porodništvu“(Medicinski fakultet Zagreb, KB Sv.Duh, 2015.)”, “XI. Hrvatski kongres o ginekološkoj endokrinologiji, humanoj reprodukciji i menopauzi ( Brijuni, 2017.)”, “VII. Simpozij o praktičnoj primjeni 3D ultrazvuka u ginekologiji i opstetriciji ( Vodice, 2019.)”, “Teoretski tečaj Bazične fetalne ehokardiografije (Fetal medicine foundation certificate, 2021.” i mnogi drugi.

lukas stancin ginekolog

U slobodno vrijeme dr. Ana se voli družiti s obitelji, planinariti i putovati ili odmarati se kući uz dobar film ili knjigu.

Zahvaljujući dugogodišnjem profesionalnom iskustvu, mnogim pacijentima koji su prepoznali dr. Lukas Stančić kao ginekologicu kod koje su na prvom mjestu, što je ujedno i moto Poliklinike Mazalin vjerujemo kako ćemo zajednički doprinijeti daljnjem rastu i razvoju za dobrobit naših pacijenata.

Naručite se na pregled

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.