Biserka Knezić Frković

Vrijeme je da upoznate našu novu ginekologinju – Biserku Knezić Frković, doktoricu sa preko 10 godina radnog iskustva!

Rođena je i odrasla je u Zagrebu te 30 godina nakon što se rodila u Petrovoj bolnici, tamo je položila specijalistički ispit iz ginekologije i porodništva.

Završila je Medicinski fakultet u Zagrebu 2003. godine. Na specijalizaciji iz ginekologije i opstetricije bila je u Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb, KBC Sestre milosrdnice te KB Sveti duh.

2011. godine je sa odličnim uspjehom položila specijalistički ispit iz ginekologije i porodništva u Petrovoj bolnici.

Doktorica je 2018. godine je završila program specijalističkog poslijediplomskog studija kontinuirane edukacije iz Ultrazvuka u ginekologiji i porodništvu u trajanju dvije godine i stekla diplomu Master iz Ultrazvuka u Ginekologiji i Porodništvu u organizaciji Ian Donald Inter-University School of Medical Ultrasound.

Doktorica kontinuirano sudjeluje na brojnim tečajevima te kongresima u Hrvatskoj i svijetu. Ističe da je izuzetno ponosna na svoju edukaciju te vjeruje kako će uvijek imati strast za novim znanjima.

Neki od tečajeve i kongresa su: Salzburg Weill Cornell Seminar; Reproductive medicine  i Gynaecology and Obstetrics ; praktična edukacija iz Fetalne medicine u The Liverpool Women`s Hospital, Centre for Women`s Health Research; Advanced course in Fetal Medicine and Gynecology by International Academy of Medical Ultrasound, Beč, Austria; Feto Maternal Medical Center Doha practical education in Fetal medicine, Doha, Qatar; London “Fetal echocardiography: Fetal cardiac scanning, Fetal cardiacs defects” i FMF-FASP course Basic fetal echocardiography; The Fetal Medicine Foundation „Advances Course in Fetal medicine“ tečaj trajne edukacije iz fetalne medicine, London, UK; Od 10/ 2016. i u tijeku “Fetalna ehokardiografija, praktični tečaj iz fetalne ehokardiografije” u Dječjoj bolnici Srebrnjak; Beč, Austrija „Napredni tečaj 3D/4D UZV iz Fetalne Medicine i Ginekologije“ u organizaciji International Academy of Medical Ultrasound; XXX. Perinatalni dani “Ante Dražančić” i Ultrazvučni tečaj I. i II. tromjesečje“ u organizaciji Hrvatskog društva za perinatalnu medicinu; III. Simpozij o praktičnom 3D ultrazvuku u ginekologiji i porodništvu, u organizaciji IAMU, International Academy of Medical ultrasound, Poreč; International Conference on Obstetrics, Fetal Medicine and Gynaecology, Dubai, UAE

Prvo radno iskustvo doktorica je stekla u Domu zdravlja Zagrebačke županije. Od 2014. godine do kraja kolovoza 2019. godine radila je u Domu zdravlja Zagreb Zapad.

Od rujna 2019. godine doktorica Knezić Frković postala je član tima Poliklinike Mazalin te će svojim znanjem, iskustvom, proaktivnošću i željom za usavršavanjem doprinijeti daljnjem razvoju Poliklinike te pomoći većem broju žena u očuvanju zdravlja.

U slobodno vrijeme doktorica uživa u čitanju moderne književnosti na engleskom i talijanskom jeziku te voli planinariti i jahati.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.