×

Doria Podvorec

Doria Podvorec je mlada doktorica medicine, a vanjska suradnica Poliklinike Mazalin je od lipnja 2021.
Doria Podvorec
Osnovnu i srednju školu završila je u Zagrebu te zatim upisuje  Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu na kojem je diplomirala u srpnju 2021. godine. Tijekom osnovnoškolskog obrazovanja polazila je treninge ritmike i modernog plesa. U trećem razredu srednje škole sudjelovala je u projektu Euroscola – simuliranoj sjednici Europskog parlamenta za učenike srednjih škola iz cijele Europe održanoj u Bruxellesu.
Fakultetske trenutke u kojima nije učila provodila je sudjelovanjem u aktivnostima studentske sekcije za pedijatriju, studentske linije za rijetke bolesti te pisanju članaka za studentski časopis “Medicinar”. Trenutno radi u ordinaciji obiteljske medicine, a posebno ju zanimaju genetika, pedijatrija i neonatologija te se nada specijalizaciji iz jedne od navedenih grana medicine.
Slobodno vrijeme voli provoditi baveći se različitim kreativnim aktivnostima poput izrade nakita ili pletenja, družeći se s obitelji te odlaskom u kazalište.

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.