×

Iskustva naših pacijentica

Prevencija i čuvanje zdravlja te zadovoljstvo, sreća i pozitivna iskustva su glavni ciljevi Poliklinike Mazalin što su prepoznali i naši pacijenti. Pročitajte njihova iskustva te saznajte što naše ambasadorice kažu o nama.

"Tople preporuke, ljubazna, stručna i jasna u odgovaranju i objašnjavanju, Jedini liječnik kojem se uvijek veselim ići na pregled!"
Jasna

"Njena sam pacijentica već godinama. Stvarno po meni najbolji ginekolog u Zagrebu. Riješila mi je sve probleme, brzo, jednostavno i na krajnje ljubazan način. Jedini liječnik kojem se uvijek veselim ići na pregled!"
Dalia

"Potpuno zadovoljna doktoricom. Susret s njom osim strucnosti daje i iskustvo opustenosti, dostojanstva, mira i povjerenja. Ima izvrsnu ravnotezu intelekta, empatije, jednostavnosti, visoke strucnosti i takticnosti. Nakon nje se uvijek jako dobro osjecam."
Ina

"Divna doktorica, ljubazna, prijateljski raspoložena ali jako profesionalna i stručna, sve mi je objasnila na jednostavan način da razumijem. Poliklinika je predivna, sve je moderno, čisto, puno časopisa za čitanje. Naručila sam se i na uzv dojke odlično mi je da mogu i taj pregled napraviti na istom mjestu. "
Maja

"Dr.Mazalin je predivna doktorica, strpljiva, profesionalna. Vodila mi je trudnoću i njezin sam dugogodišnji zadovoljni pacijent, iskreno preporučam od srca."
Nina

"Pregled kod dr Tihane Mazalin je praktički bezbolan, izuzetno visoka razina znanja i profesionalnosti. Vrhunska dijagnostika i pomoć pacijentu. Definitivno naj-ginekolog za preporuku."
Gorana

partner image
partner image

Naručite se na pregled

Saznajte više o vašem zdravlju čitajući naše blogove

spolni hormoni

Čitajmo hormonski nalaz zajedno

Saznaj više

Kako se pripremiti za radiološki pregled urotrakta?

Saznaj više

tumorski markeri u ginekologiji

Što su tumorski markeri u ginekologiji?

Saznaj više

žučni kamenci simptomi

Simptomi i liječenje žučnih kamenaca

Saznaj više