×

Ivana Radoš

Ivana Radoš srdačna je, nasmijana i ljubazna medicinska sestra te je od travnja članica tima Poliklinike Mazalin. 

Medicinska sestra Poliklinika Mazalin

Srednju školu za medicinsku sestru ginekološko opstetričkog smjera je završila 2010. godine te stekla naziv primalje, a 2013. godine završava Visoku poslovnu školu Zagreb te postaje prvostupnica marketinga i komunikacija. 

Posljednjih godina, bogato radno iskustvo je stekla u administraciji, prodaji i telekomunikacijama.

U slobodno vrijeme, medicinska sestra Ivana dodatno se educira čitajući literaturu o psihomotoričkom razvoju djece, a voli provoditi vrijeme u šetnji prirodom, izradi DIY projekata sa sinom, a kada uhvati malo više vremena, najviše voli krstariti pošto na ovaj način može upoznati različite kulture te vidjeti brojne gradove.

Medicinska sestra Poliklinika Mazalin

Zbog kombinacije raznih znanja i vještina iz medicinskog, administrativnog i marketinškog područja, vjerujemo kako će medicinska sestra Ivana uz entuzijazam, pozitivan duh i veliku motivaciju dodatno doprinijeti timu te omogućiti da se u Poliklinici Mazalin osjećate ugodno već pri prvom koraku.

U sljedećem videu Ivana otkriva kako su prošli njeni prvi dani u Poliklinici Mazalin, čime se kao dijete željela baviti kada odraste, koji joj je najdraži film, voli li više slatko ili slano i još mnogo toga:

 

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.