Jelena Popić

Doktorica Popić vrhunski je stručnjak i radiolog Poliklinike Mazalin.

Završila je Medicinski fakultet u Zagrebu 1996.godine. Znanstveni poslijediplomski studij doktorica je završila na Prirodoslovno matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1998. godine, a postala je specijalist dijagnostičke i intervencijske radiologije 2005. godine.

Tijekom specijalizacije završila je i stručni poslijediplomski studij „Radiologija“ na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Subspecijalist je ultrazvuka od 2012. godine.
Prvo radno iskustvo doktorica je imala u Kliničkom Zavodu za torakalnu radiologiju, Klinike za plućne bolesti Jordanovac. Od 2007. godine doktorica Popić radi kao specijalist radiolog u KB Merkur u Zagrebu, a od 2012. godine voditeljica je Klasične i slikovne dijagnostike u KB Merkur.

Također radi kao docent na katedri za radiologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te je od 2015. godine primarijus.

Doktorici je izuzetno bitno znanstveno usavršavanje što pokazuju brojni kongresi, tečajevi i radovi u kojima je sudjelovala te je od 2018. postala viši znanstveni suradnik u području biomedicine i zdravstva.

Osim toga, doktorica je član Hrvatske liječničke komore, Europskog društva radiologa i Hrvatskog te internacionalnog društva za zaštitu od zračenja.

Od rujna 2019. godine pridružuje se timu Poliklinike Mazalin te će svojim znanjem, stručnošću, iskustvom i pozitivnom energijom doprinijeti daljnjem radu poliklinike.

Doktorica Popić porijeklom je iz Dalmacije te u slobodno vrijeme trenira pilates.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.