×

Sandra Petrač

Sandra Petrač odnedavno je dio tima Poliklinike Mazalin na poziciji asistentice za marketing. Osim praćenja digitalnih rezultata, svakodnevno kreira razne objave, newslettere i kampanje na društvenim mrežama gdje je u interakciji s pacijentima te joj je vrlo važno podizanje svijesti o prevenciji i čuvanju ženskog zdravlja.

Sandra Petrac

Nakon završene Upravne i birotehničke srednje škole, karijeru je nastavila u IT industriji gdje ja zahvaljujući  svakodnevnom radu, trudu i učenju od pozicije administratora dospjela do vođenja financija cijele tvrtke. Poslije gotovo 9 godina, nakon svakodnevne borbe s birokracijom, nepostojanju izazova te manjku kreativnosti u uredskom poslu, smatrala je kako je vrijeme za novu stranicu.

Odlučila je poraditi na osobnom razvoju i vlastitom obrazovanju te postala redovna studentica na Veleučilištu s pravom javnosti Baltazar Zaprešić – smjer Projektni menadžment koji je završila s odličnim uspjehom. Slijedom povećanog interesa za kreativnost i marketing, postala je dio tima Udruge prijatelja Mediterana, koja se brini za očuvanje prirodnog, kulturnog i povijesnog nasljeđa Mediterana i ekologije gdje je stekla početne vještine iz digitalnog marketinga.

Uz studiranje, sudjelovala je u brojnim nastavnim i izvannastavnim projektima poput konferencije za mlade poduzetnike Leap Summit kao članica tima za internacionalnu suradnju, PMI Croatia kao članica tima za organizaciju edukacija i događanja te IPMA Young Crew Croatia, udruge za upravljanje projektima.

Sandra Petrac

U slobodno vrijeme vodi Instagram profil o vlastitim putovanjima i izletima koja su joj velika strast, pohađa školu trčanja te čita literaturu vezanu uz digitalni marketing, putopise te romane.

Vjerujemo kako će Sandra svojim trudom i vještinama doprinijeti cjelokupnom razvoju Poliklinike Mazalin u  budućnosti. 

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.