×

Prvi vrhunski laser u Hrvatskoj opremljen najnovijom tehnologijom

Ponosno predstavljamo HOLLYWOOD SPECTRA, prvi vrhunski laser u Hrvatskoj opremljen najnovijom tehnologijom koja postavlja nove standarde!

Prvi vrhunski laser u Hrvatskoj opremljen najnovijom tehnologijom

Hollywood Spectra – Hollywoodski luksuz u slobodno vrijeme.

Uđite u svijet inovacija s Hollywood Spectra™ uređajem i doživite vrhunsku kvalitetu u području estetskih tretmana.

Započnite svoje putovanje prema inovacijama s Hollywood Spectrom™, vrhunskom laserskom tehnologijom ultrakratkog pulsa 1064/532nm. Ovaj sofisticirani uređaj opremljen je vlastitim naprednim mogućnostima koje ne samo da učinkovito smanjuju neželjenu pigmentaciju kože, već i potiču prirodnu proizvodnju kolagena. Hollywood Spectra postavlja nove standarde u estetskoj medicini te omogućuje klijentima vrhunske tretmane pomlađivanja, uklanjanja tetovaža te popularne tretmana poput Hollywood Laser Peel-a®

 

Koje probleme rješava Hollywood Spectra?

Ovaj vrhunski tretman Hollywood Spectra™ djeluje na različite aspekte kože, pružajući sveobuhvatan učinak:

 • Hiperpigmentacija
 • Melazma
 • Fotooštećenja
 • Teleangiektazija
 • Ožiljci od akni i drugi ožiljci kože
 • Smanjuje pojavu bora i finih linija
 • Neujednačen ten i tekstura kože
 • Tetovaže (crne i u bojama)
 • Pomlađuje kožu i potiče proizvodnju kolagena

laser hollywood spectra

TEHNOLOGIJA Hollywood Spectra lasera – Jedini uređaj koji vam može omogućiti Hollywoodski look!

Hollywood Spectra je vodeći svjetski laser sa snagom od 1064/532nm, izdvaja se kao iznimno impresivan uređaj koji pruža snažne i učinkovite tretmane uz minimalan period oporavka. Ono što Hollywood Spectra laser čini posebno izvanrednim je neablativna priroda – za razliku od nekih drugih lasera za obnovu kože, ne oštećuje gornji sloj kože. Umjesto toga, koristi Nd:YAG lasersku energiju s Q-sklopkom u ultrakratkim impulsima kako bi se ciljala pigmentacija, ožiljci od akni te druge nesavršenosti kože, bez ikakvog oštećenja okolnog tkiva. Važno je istaknuti da je Hollywood Spectra jedini laser takve vrste koji je odobren od strane FDA-e za liječenje melazme. Ovaj inovativni uređaj osigurava siguran i učinkovit tretman za sve boje kože, tijekom cijele godine. Hollywood Spectra – tajna vaše besprijekorne kože!

Koje su prednosti Hollywood Spectra tretmana?

    Hollywood Spectra je dizajniran za žene i muškarce, prilagođen svim tonovima kože. Hollywood Spectra može se prilagoditi kako bi zadovoljio individualne potrebe, bilo da je riječ o paketu tretmana ili jednom sjajnom tretmanu prije važnog događaja. Prvi rezultati vidljivi su u prvih nekoliko dana nakon tretmana.

Ovaj inovativan tretman s hollywoodskim sjajem donosi niz prednosti:

 • Neinvazivna tehnika (ne oštećuje površinski sloj kože)
 • Brz, nježan i učinkovit tretman
 • Bezbolan
 • Dugotrajni rezultati
 • Potiče sintezu kolagena
 • Prirodan i mladenački sjaj kože

Prvi vrhunski laser u Hrvatskoj opremljen najnovijom tehnologijom

Što je Hollywood Laser Peel®?

Ovaj inovativni tretman započinje nanošenjem karbonskog losiona na kožu, nakon čega laser precizno cilja tretirana područja. Laserska energija brzo isparava ugljik, istovremeno uklanjajući nečistoće i mrtve stanice kože s površine. Rezultat je poboljšanje opće teksture i tonusa kože, uz istodobno smanjenje vidljivosti sitnih linija i bora. Primjenjuje se kao revitalizirajući tretman kože prije posebnih događaja ili kao redovita njege kože. Hollywood Laser Peel® pruža koži prirodan i mladenački izgled, stvarajući dojam ultimativnog sjaja. Samo iskustvo tretmana traje kratko – oko 20 minuta, a tijekom tretmana možete osjeti blagu toplinu.

LUTRONIC – PASSION FOR INNOVATION

Nevjerojatne promjene? LUTRansformacija!

S posvećenošću prema individualnim potrebama klijenata, Lutronic se izdvaja kao lider i svjetski inovator u području estetske tehnologije. Sa sjedištem u Južnoj Koreji, zemlji koja prednjači u najsuvremenijoj tehnologiji već više od dva desetljeća, Lutronic je postao sinonim vrhunske kvalitete.

Ekskluzivno vam predstavljamo Hollywood Spectra™, vodeću svjetsku lasersku platformu ultrakratkog pulsa 1064/532nm, revolucionarnu inovaciju koja je prvi put dostupna u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi! Tretmani koje pružamo ne samo da zadovoljavaju očekivanja, već ih i nadmašuju s posebnom pažnjom prema detaljima.

S Hollywood Spectra™, podižemo standarde u području dermatoloških i estetskih tretmana. Ono što nas izdvaja nije samo tehnologija koju koristimo, već i naša duboka posvećenost zdravlju naših klijenata te rješavanju njihovih problema dugoročno.

Hollywood Spectra™ nije samo uređaj; to je simbol naše predanosti u pružanju vrhunske dermatološke i estetske skrbi. S ciljem postizanja iznimnih rezultata, uvodimo ovu inovaciju kako bismo obogatili vaše iskustvo i pružili trajne, pozitivne promjene za vašu kožu. Vaše zdravlje i zadovoljstvo uvijek su nam na prvom mjestu.

Poveži se s laserom i postani dio učinkovite promjene.

Tvoje tijelo. Tvoj tretman. Tvoja koža. Tvoj besprijekoran sjaj.

Prvi vrhunski laser u Hrvatskoj opremljen najnovijom tehnologijom

 

Predstavljanje i sadržaj ove stranice smatraju se intelektualnim vlasništvom Poliklinike Mazalin i kao takvi su zaštićeni zakonima koji su trenutno na snazi. Sadržaj ove lokacije zaštićen je odredbama autorskog prava odnosno prava industrijskog i/ili intelektualnog vlasništva.

Poliklinika Mazalin posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije, sukladno članku 277. stavku 2. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima. Fotografije, slike, tekstovi, naslovi, video prikazi, sa ili bez zvuka, te svi drugi dokumenti na web stranici podliježu zakonima o autorskom pravu, industrijskom i/ili intelektualnom vlasništvu, te su kao takvi vlasništvo Poliklinike Mazalin ili treće osobe koja temeljem valjanog pravnog posla jamči ograničeno korištenje sadržaja. Djelomična ili potpuna reprodukcija sadržaja, bez prethodnog pisanog dopuštenja Poliklinike Mazalin strogo je zabranjena, isključujući reprodukciju izvršenu u skladu s potrebama tiska

Na tretman se možete naručiti putem mail adrese: [email protected]

Trajno uklanjanje dlaka laserom

SAZNAJTE VIŠE

Lasersko pomlađivanje kože

SAZNAJTE VIŠE

Lasersko uklanjanje kapilara i proširenih vena

SAZNAJTE VIŠE