×

NARUČITE SE NA LASERSKO UKLANJANJE VASKULARNIH LEZIJA I PROŠIRENIH VENA

NARUČI SE

Lasersko uklanjanje kapilara i proširenih vena

Uklanjanje proširenih vena i kapilara najsuvremenijim medicinskim laserom Clarity II

PRVI u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi!

 

Varikozne ili proširene vene su problem koji je česta briga žena. Iako nerijetko predstavljaju estetski problem i ne uzrokuju nikakve druge smetnje, kod nekih ljudi proširene vene mogu uzrokovati nelagodu i bol te dovesti do ozbiljnih komplikacija

Kapilare na licu, često zabrinjavaju i žene i muškarce. Te tanke žile (zvane teleangiektazije) oko nosa ili na obrazima su male krvne žile blizu površine kože, često nastale kao posljedica izlaganja suncu. Druge, koje se nazivaju paučaste vene, imaju kružno središte s malim venama koje se granaju. Više ne morate brinute o tome, oba tipa se lako tretiraju našim Nd:YAG 1064 nm laserom.

Radimo samo s najpouzdanijom i najmodernijom laserskom tehnologijom kako bismo postigli najbolje rezultate i mogli tretirati sve tipove kože: Clarity II – Jasnoća iz Lutronica.

Laserska tehnologija preko 30 godina uspješno se koristi u estetskim tretmanima, zbog svoje sigurnosti, provjerenosti i preciznosti te nudi najveću razinu pouzdanosti.

Clarity II laser:

 • Uklanja proširene kapilare na licu
 • Uklanja proširene kapilare na tijelu
 • Smanjuje i uklanja  proširene vene na tijelu
 • Uklanja venous lake
 • Uklanja angiom i hemangiom
 • Uklanja virusne bradavice 

Lasersko uklanjanje kapilara i proširenih vena

Jeste li znali? Clarity II:

 • Najnovija i najnaprednija laserska platforma na tržištu s dvije valne duljine
 • Svi tipovi kože
 • Bezbolno i učinkovito
 • Do 45% brži tretmani od ostalih lasera
 • Manji broj sesija za postizanje željenih rezultata

Lasersko uklanjanje kapilara i proširenih vena

Što možemo tretirati i kako?

Clarity II laser s valnom duljinom ND:YAG 1064 nm,  koristi precizno izračunate impulse laserske energije, točno usmjerene na stanje koje se tretira (kapilarice, vene, angiomi). Proizvedena energija se pretvara u toplinu koja smanjuje ili eliminira vene i kapilare te druge navedene indikacije. To uzrokuje zagrijavanje krvi unutar žile. Tretman ne utječe na kožu koja okružuje žilu. 

Koliko tretman traje i što mogu očekivati?

Trajanje tretmana je od 5 do 30 minuta, ovisno o veličini tretiranog područja. Osjećaj nelagode tijekom tretmana je blag, ali može varirati u odnosu na tretirano područje te nakon tretmana nije potrebno mirovati. Broj tretmana je individualan, a kliničke su studije potvrdile da je obično potrebno 1-3 tretmana, u razmaku od otprilike mjesec dana.

Nisu potrebni nikakvi anestetici, a mnogi pacijenti tretman opisuju kao praktički bezbolan, poput trzaja gumicom nakon čega slijedi osjećaj blage topline.

Rezultati za ponos

Lasersko uklanjanje kapilara i proširenih vena

Lasersko uklanjanje kapilara i proširenih vena

Koja je cijena laserskog uklanjanja vaskularnih lezija i proširenih vena?

Cijene pojedinačnih tretmana, pakete tretmana  laserskog uklanjanja proširenih vena i načine plaćanja saznajte u našem cjeniku.

 

Predstavljanje i sadržaj ove stranice smatraju se intelektualnim vlasništvom Poliklinike Mazalin i kao takvi su zaštićeni zakonima koji su trenutno na snazi. Sadržaj ove lokacije zaštićen je odredbama autorskog prava odnosno prava industrijskog i/ili intelektualnog vlasništva.

Poliklinika Mazalin posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije, sukladno članku 277. stavku 2. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima. Fotografije, slike, tekstovi, naslovi, video prikazi, sa ili bez zvuka, te svi drugi dokumenti na web stranici podliježu zakonima o autorskom pravu, industrijskom i/ili intelektualnom vlasništvu, te su kao takvi vlasništvo Poliklinike Mazalin ili treće osobe koja temeljem valjanog pravnog posla jamči ograničeno korištenje sadržaja. Djelomična ili potpuna reprodukcija sadržaja, bez prethodnog pisanog dopuštenja Poliklinike Mazalin strogo je zabranjena, isključujući reprodukciju izvršenu u skladu s potrebama tiska. 

Naručite se na tretman