×

NARUČITE SE NA LASERSKO UKLANJANJE HIPERPIGMENTACIJA

NARUČI SE

Lasersko uklanjanje hiperpigmentacija i pigmentacija

Uklanjanje hiperpigmentacije i pigmentacije najsuvremenijim medicinskim laserom Clarity II

PRVI u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi!

 

Hiperpigmentacija i pigmentacija, tamne mrlje različitih oblika, često su rezultat dugotrajnog izlaganja suncu, procesa starenja ili određenih medicinskih stanja. Predstavljaju jedan od najtvrdokornijih estetskih problematika kože, s kojom se susreće velik broj ljudi. Ako se ne liječe, ova stanja mogu negativno utjecati na vaše samopouzdanje, a mi smo tu da vam pružimo rješenje. 

Laserska tehnologija preko 30 godina uspješno se koristi u estetskim tretmanima, zbog svoje sigurnosti, provjerenosti i preciznosti nudi najveću razinu pouzdanosti.

U našoj beskrajnoj potrazi za sigurnim i učinkovitim tehnikama njege kože, ovaj inovativni uređaj pomaže klijentima da vide značajna poboljšanja tona i teksture kože. 

Radimo samo s najpouzdanijom i najmodernijom laserskom tehnologijom kako bismo postigli najbolje rezultate i tretirali sve tipove kože: Clarity II – Jasnoća iz Lutronica.

Lasersko uklanjanje hiperpigmentacija i pigmentacija

  • Najsnažniji & najnježniji uz garanciju rezultata
  • Beskontaktni laser uz maksimalnu higijenu
  • Brz & efikasan za uštedu vašeg vremena
  • Siguran uz inteligentno praćenje
  • Trajno rješenje za cijelo tijelo

Lasersko uklanjanje hiperpigmentacija i pigmentacija

Kako laser djeluje na pigmentacije i hiperpigmentacije?

Laser djeluje kroz niz od tri filtera i koncentrira svjetlost unutar uskog raspona. Tijekom postupka, kontrolirani valovi pulsirajuće svjetlosne energije isporučuju se duboko unutar kožnog tkiva kako bi se uklonile pigmentirane mrlje. Budući da valne duljine ciljaju samo melanin, okolna koža ostaje netaknuta uz osjećaj minimalne nelagode i kraće je vrijeme oporavka od većine tradicionalnih metoda

Kako svjetlosna energija prodire kroz dermalne slojeve, možete osjetiti lagano peckanje. Međutim, nasadnik se može pohvaliti hladnim vrhom od safira koji ne samo da pomaže u hlađenju kože i smanjenju boli, već i smanjuje mogućnost bilo kakvog oštećenja površine kože. Ovisno o opsegu potrebnog tretmana, postupak korekcije pigmenta traje oko 30 minuta, dva do šest tretmana u razmaku od četiri do šest tjedana.

To će varirati ovisno o individualnim potrebama i tipu kože svakog pacijenta/klijenta/ice, tako da ćemo zajedno s vama odrediti učestalost i količinu sesija potrebnih za postizanje željenih rezultata.

Koliko tretmana je potrebno?

Poboljšanje možete primijetiti već nakon početnog tretmana, a najbolji rezultati postižu se nakon najmanje tri tretmana, budući da će svaki postupak korekcije pigmenta rezultirati postupnim posvjetljivanjem ciljanog područja. Osim što je siguran i minimalno invazivan tretman, mnogi su klijenti izvijestili o izvanrednim rezultatima i svjedočili promjeni života na bolje.

Rezultati za ponos

Lasersko uklanjanje hiperpigmentacija i pigmentacija

Lasersko uklanjanje hiperpigmentacija i pigmentacija

Laserski tretmani lica jedni su od omiljenih  klijentima diljem svijeta, jer im koža postaje sjajna i svježa već nakon samo jednog tretmana. Uz minimalan oporavak možete se vratiti svojim aktivnostima odmah nakon ovog ugodnog, sigurnog i učinkovitog tretmana. Kao i kod svakog drugog laserskog postupka, nakon tretmana nužno je koristiti odgovarajuću zaštitu od sunca.

Ovim tretmanom dopustite da vas učinimo zadovoljnijima, smanjimo kompleksnost kontinuirane brige o koži ili omogućimo dodatno vrijeme da se posvetite sebi i višem cilju.

Koja je cijena laserskog uklanjanja hiperpigmentacija?

Cijene pojedinačnih tretmana, pakete tretmana laserskog uklanjanje hiperpigmentacija i načine plaćanja saznajte u našem cjeniku.

Lasersko uklanjanje hiperpigmentacija i pigmentacija

Lasersko uklanjanje hiperpigmentacija i pigmentacija

 

 

Predstavljanje i sadržaj ove stranice smatraju se intelektualnim vlasništvom Poliklinike Mazalin i kao takvi su zaštićeni zakonima koji su trenutno na snazi. Sadržaj ove lokacije zaštićen je odredbama autorskog prava odnosno prava industrijskog i/ili intelektualnog vlasništva.

Poliklinika Mazalin posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije, sukladno članku 277. stavku 2. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima. Fotografije, slike, tekstovi, naslovi, video prikazi, sa ili bez zvuka, te svi drugi dokumenti na web stranici podliježu zakonima o autorskom pravu, industrijskom i/ili intelektualnom vlasništvu, te su kao takvi vlasništvo Poliklinike Mazalin ili treće osobe koja temeljem valjanog pravnog posla jamči ograničeno korištenje sadržaja. Djelomična ili potpuna reprodukcija sadržaja, bez prethodnog pisanog dopuštenja Poliklinike Mazalin strogo je zabranjena, isključujući reprodukciju izvršenu u skladu s potrebama tiska. 

Naručite se na tretman