×

NARUČITE SE NA LASERSKO UKLANJANJE DLAKA

NARUČI SE

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Trajno uklanjanje dlaka najsuvremenijim medicinskim laserom Clarity II

PRVI u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi!

Trajno lasersko uklanjanje dlačica medicinskim laserom tretman je koji koristi lasersku svjetlost na vrlo malom području kako bi uklonio dlaku. Lasersko uklanjanje dlačica obično se radi iz estetskih razloga iako su oni često i funkcionalni.

Trajno uklanjanje dlaka laserom

‘Laserska tehnologija preko 30 godina uspješno se koristi u estetskim tretmanima. Zbog svoje sigurnosti, provjerenosti i preciznosti nudi najveću razinu pouzdanosti.

Svakodnevno brijanje dosadnih dlačica može biti naporan, dugotrajan i bolan posao. Urasle dlake i nadražena koža često su neželjene nuspojave – bez obzira na kojem dijelu tijela vas smeta dlakavost.

Radimo samo s najpouzdanijom i najmodernijom laserskom tehnologijom kako bismo postigli najbolje rezultate i mogli tretirati sve tipove kože: Clarity II – Jasnoća iz Lutronica.

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Trajno uklanjanje dlaka laserom

CLARITY II – Intelligent care

  • Najsnažniji & najnježniji uz garanciju rezultata
  • Beskontaktni laser uz maksimalnu higijenu
  • Brz & efikasan za uštedu vašeg vremena
  • Siguran uz inteligentno praćenje
  • Trajno rješenje za cijelo tijelo

 

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Clarity II koristi laserski sustav s dvije valne duljine, Alex 755 nm i Nd:Yag 1064 nm što ga čini tržišnim liderom i najmoćnijim medicinskim laserom na svijetu. Istovremeno rješava problem neželjenih dlačica i potiče stvaranje kolagena unutar kože.

Osmišljen je kako bi omogućio brže i učinkovitije rješenje za klijente svih tipova kože i dlake, a tretmane učinio lakšim i efikasnijim za izvođenje. Neinvazivan je i nježan za kožu, jer sa jednim izvorom svjetlosti dopire direktno do dlake, koju zagrijava i uništava dok koža ostaje zaštićena.

Za koga je prikladno trajno lasersko uklanjanje dlačica?

Ova laserska tehnika idealna je za trajno smanjenje dlačica žena i muškaraca, za sve tipove kože, bilo svijetlu, tamnu ili preplanulu. S laserom također možemo liječiti neželjene nuspojave poput uraslih dlačica i nadražene kože. Možemo tretirati sve tipove dlaka, tamnije i svijetlije.

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Je li trajno lasersko uklanjanje dlačica za vas?

Ukoliko se dvoumite da li je laser pravo rješenje za vas, ispunite kratki upitnik koji će vam dati odgovore i više informacija.

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Kako se uklanjaju dlake?

Snagom od 20 000 W pet puta je snažniji, uz brzu platformu dovodimo energiju u kraćem intervalu direktno do folikula, strukture subcutisa kože te stanice rasta, kako ne bi mogla izrasti nova dlaka. Nakon uništenja, sa svakim novim tretmanom unutar paketa, dlaka je u cijelosti uklonjena i onemogućen je njen daljnji rast. Ova metoda je neinvazivna i nježna za okolnu kožu. Zahvaljujući funkciji hlađenja, Clarity II je najbezbolniji laser na tržištu.

Pogledajte iskustvo naših pacijenata!


Kako izgleda tretman trajnog uklanjanja dlaka?

Prije prvog tretmana s našim stručnjacima imat ćete besplatne konzultacije, na kojima ćete proći upute za prije, tijekom i nakon tretmana. Trajanje tretmana ovisi o području koje se tretira (primjerice pazusi su vremenski kraći od tretmana cijelih nogu). Kada dođete na željeni termin, naš stručni tim će vam očistiti kožu područja koje se tretira, dobit ćete zaštitne naočale te ukoliko je potrebno obrijati područje nakon čega tretman može početi.

Za koga je prikladno lasersko uklanjanje dlaka?

Ova laserska tehnika idealna je za trajno smanjenje dlačica žena i muškaraca, za sve tipove kože, bilo svijetlu, tamnu ili preplanulu. S laserom također možemo liječiti neželjene nuspojave poput uraslih dlačica i nadražene kože.

Možemo tretirati sve tipove dlaka, tamnije i svijetlije, uključujući osobe koje pate od uraslih dlaka, vitiliga, crvene dlake ili tanke dlake.

Jedna od najvažnijih značajki ovog medicinskog lasera je njegova sposobnost da se prilagodi različitim tipovima kože i boji dlake. Za razliku od drugih uređaja koji su ograničeni samo na određene kombinacije kože i dlake, laser koristi tehnologiju koja omogućuje sigurno tretiranje različitih fototipova kože.

To znači da Clarity II laser može pružiti učinkovite rezultate čak i kod osoba s tanjim ili svijetlim dlačicama koje su često izazovne za druge metode.

Za osobe s vitiligom, Clarity II pruža sigurno rješenje za uklanjanje dlačica bez dodatne iritacije kože. Ovaj laser koristi nježne impulse svjetlosti koji ciljaju samo dlačice dok okolna koža ostaje zaštićena.

Jeste li znali? Clarity II:

  • Najnovija i najnaprednija laserska platforma na tržištu s dvije valne duljine 
  • Svi tipovi kože
  • Bezbolno i učinkovito 
  • Do 45% brži tretmani od ostalih lasera 
  • Manji broj sesija za postizanje željenih rezultata

Nudimo garanciju rezultata! Kako?

Kada se odlučite za paket tretmana za željeno područje (6+1 gratis), osiguravamo trajno uklanjanje dlaka na tretiranom području. Ukoliko ćete biti među 5% klijenata kojima će se vraćati manji broj dlačica, a isto nije vezano uz zdravstveni poremećaj hormona, hormonalne promjene ili uzimanje hormona, omogućit ćemo vam dodatni fresh up tretman. 

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Ovim tretmanom uštedjet ćemo vam vrijeme, učiniti vas zadovoljnijima, smanjiti kompleksnost kontinuirane brige o dlačicama i omogućiti dodatno vrijeme da se posvetite sebi i višem cilju.

Rezultati za ponos

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Koja je cijena trajnog laserskog uklanjanja dlaka?

Cijene pojedinačnih tretmana, pakete tretmana laserskog uklanjanja dlaka i načine plaćanja saznajte u našem cjeniku.

 

Česta pitanja

Saznajte više o tretmanu, održavanju rezultata, tehnologiji i cijenama kroz naša česta pitanja.

 

 

Predstavljanje i sadržaj ove stranice smatraju se intelektualnim vlasništvom Poliklinike Mazalin i kao takvi su zaštićeni zakonima koji su trenutno na snazi. Sadržaj ove lokacije zaštićen je odredbama autorskog prava odnosno prava industrijskog i/ili intelektualnog vlasništva.

Poliklinika Mazalin posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije, sukladno članku 277. stavku 2. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima. Fotografije, slike, tekstovi, naslovi, video prikazi, sa ili bez zvuka, te svi drugi dokumenti na web stranici podliježu zakonima o autorskom pravu, industrijskom i/ili intelektualnom vlasništvu, te su kao takvi vlasništvo Poliklinike Mazalin ili treće osobe koja temeljem valjanog pravnog posla jamči ograničeno korištenje sadržaja. Djelomična ili potpuna reprodukcija sadržaja, bez prethodnog pisanog dopuštenja Poliklinike Mazalin strogo je zabranjena, isključujući reprodukciju izvršenu u skladu s potrebama tiska. 

Je li lasersko uklanjanje dlaka za vas?

Ukoliko se dvoumite da li je laser pravo rješenje za vas, ispunite kratki upitnik koji će vam dati odgovore i više informacija.

ISPUNI UPITNIK

Besplatne
konzultacije

Prije prvog tretmana s našim stručnjacima imat ćete besplatne konzultacije, na kojima ćete proći upute prije tretmana, proces tretmana te upute nakon tretmana

NARUČI SE

Naručite se na tretman