×

NARUČITE SE NA LASERSKO UKLANJANJE DLAKA

NARUČI SE

Trajno uklanjanje dlaka laserom


Trajno uklanjanje dlaka najsuvremenijim medicinskim laserom Clarity II

PRVI u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi!

 

Lasersko uklanjanje dlaka medicinskim laserom tretman je koji koristi lasersku svjetlost na vrlo malom području kako bi uklonio dlaku. Lasersko uklanjanje dlaka obično se radi iz estetskih razloga iako su oni često i funkcionalni.

Laserska tehnologija preko 30 godina uspješno se koristi u estetskim tretmanima, zbog svoje sigurnosti, provjerenosti i preciznosti nudi najveću razinu pouzdanosti.

Svakodnevno brijanje dosadnih dlačica može biti naporan, dugotrajan i bolan posao. Urasle dlake i nadražena koža često su neželjene nuspojave – bez obzira na kojem dijelu tijela vas smeta/živcira dlakavost.

U Poliklinici Mazalin radimo samo s najpouzdanijom i najmodernijom laserskom tehnologijom kako bismo postigli najbolje rezultate i mogli tretirati sve tipove kože: Clarity II – Jasnoća iz Lutronica.

Trajno uklanjanje dlaka laserom

CLARITY II – Intelligent care

  • Najsnažniji & najnježniji uz garanciju rezultata
  • Beskontaktni laser uz maksimalnu higijenu
  • Brz & efikasan za uštedu vašeg vremena
  • Siguran uz inteligentno praćenje
  • Trajno rješenje za cijelo tijelo

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Clarity II koristi laserski sustav s dvije valne duljine, Alex 755 nm i Nd:Yag 1064 nm što ga čini tržišnim liderom i najmoćnijim medicinskim laserom na svijetu. Istovremeno rješava problem neželjenih dlačica i potiče gradnju kolagena unutar kože.

Osmišljen je kako bi omogućio brže i učinkovitije tretmane za pacijente svih tipova kože i dlake, a tretmane učinio lakšim i efikasnijim za izvođenje. Neinvazivan je i nježan za kožu, jer sa jednim izvorom svjetlosti dopire direktno do dlake, koju zagrijava i uništava dok koža ostaje zaštićena, glatka i sigurna.

Za koga je prikladno lasersko uklanjanje dlačica?

Ova laserska tehnika idealna je za trajno smanjenje dlačica žena i muškaraca, za sve tipove kože, bilo svijetlu, tamnu ili preplanulu. Sa laserom također možemo liječiti neželjene nuspojave poput uraslih dlačica i nadražene kože. Možemo tretirati sve tipove dlaka, tamnije i svijetlije.

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Je li lasersko uklanjanje dlaka za vas?

Ukoliko se dvoumite da li je laser pravo rješenje za vas, ispunite kratki upitnik koji će vam dati odgovore i više informacija.

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Kako se uklanjaju dlake?

Snagom od 20 000 W pet puta je snažniji, uz brzu platformu dovodimo energiju u kraćem intervalu direktno do folikula, strukture subcutisa kože te stanice rasta, kako ne bi mogla izrasti nova dlaka. Nakon uništenja, sa svakim novim tretmanom unutar paketa, dlaka je u cijelosti uklonjena i onemogućen je njen daljnji rast. Ova metoda je neinvazivna i nježna za okolnu kožu. Zahvaljujući funkciji hlađenja, Clarity II je najbezbolniji laser na tržištu.

 

Kako izgleda tretman trajnog uklanjanja dlaka?

Prije prvog tretmana s našim stručnjacima imat ćete konzultacije, na kojima ćete proći upute za prije i poslije tretmana. Trajanje tretmana ovisi o području koje se tretira (pazusi su kraći primjerice od cijelih nogu). Kada dođete na željeni termin, naš stručni tim će vam očistiti kožu područja koje se tretira, dobit ćete zaštitne naočale te ako je potrebno područje će se po potrebi obrijati nakon čega tretman može početi.

Jeste li znali? Clarity II:

  • Najnovija i najnaprednija laserska platforma na tržištu sa dvije valne duljine 
  • Svi tipovi kože
  • Bezbolno i učinkovito 
  • Do 45% brži tretmani od ostalih lasera 
  • Manji broj sesija za postizanje željenih rezultata

Nudimo garanciju rezultata! Kako?

Kada se odlučite za paket tretmana za željeno područje (6+1 gratis), osiguravamo trajno uklanjanje dlaka na tretiranom području. Ukoliko ćete biti među 5% klijenata kojima će se vraćati manji broj dlačica, a isto nije vezano uz zdravstveni poremećaj hormona, hormonalne promjene ili uzimanje hormona, omogućit ćemo vam dodatni fresh up tretman. 

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Ovim tretmanom uštedjet ćemo vam vrijeme, učiniti vas zadovoljnijima, smanjiti kompleksnost kontinuirane brige o dlačicama i omogućiti dodatno vrijeme da se posvetite sebi i višem cilju.

Rezultati za ponos

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Koja je cijena laserskog uklanjanja dlaka?

Cijene pojedinačnih tretmana, pakete tretmana laserskog uklanjanja dlaka i načine plaćanja saznajte u našem cjeniku.

Je li lasersko uklanjanje dlaka za vas?

Ukoliko se dvoumite da li je laser pravo rješenje za vas, ispunite kratki upitnik koji će vam dati odgovore i više informacija.

ISPUNI UPITNIK

Besplatne
konzultacije

Prije prvog tretmana s našim stručnjacima imat ćete besplatne konzultacije, na kojima ćete proći upute prije tretmana, proces tretmana te upute nakon tretmana

NARUČI SE
virusna-bradavica-na-ruci

Kako ukloniti virusne bradavice?

Saznaj više

aterom-na-kozi

Liječenje upaljenih ateroma

Saznaj više

alopecija-kod-zena

Alopecija – zašto nam ispada kosa?

Saznaj više

lijecenje-urtikarije

Zašto nastaje i što sve uzrokuje urtikariju?

Saznaj više

Naručite se na tretman