×

Karijera u Poliklinici Mazalin

Slijedom kontinuiranog razvoja i preseljenja u novi prostor, širimo tim te smo u potrazi za: liječnikom opće prakse, prodajnim savjetnikom za estetske usluge, medicinskom sestrom, medicinskom sestrom/skin expert, dermatovenerologom i radiologom. Ako ste pozitivni, stručni i pedantni, dobrodošli ste u naš tim stručnjaka u kojem nudimo brojne benefite.

medicinska sestra laser

MEDICINSKA SESTRA/SKIN EXPERT (ž/m) Zagreb

Saznajte više

ginekolozi

LIJEČNIK OPĆE MEDICINE (ž/m) Zagreb

Saznajte više

MEDICINSKA SESTRA/TEHNIČAR (ž/m) Zagreb

Saznajte više

DERMATOVENEROLOG (ž/m) Zagreb

Saznajte više

RADIOLOG (ž/m) Zagreb

Saznajte više

Zašto postati dio tima Poliklinike Mazalin?

Poticajno radno okruženje

U Poliklinici Mazalin imat ćete mogućnost rasta i razvoja te dodatnih edukacija u Hrvatskoj i Europi iz područja Vašeg interesa.

Omogućujemo rad na najsuvremenijoj tehnologiji, od najmodernijih ultrazvučnih uređaja do laserskih uređaja kakvih nema u Hrvatskoj. Njegujemo razvoj i inovacije, tako da smo spremni na ulaganje u nove tehnologije.

Stimulativna primanja uz mogućnost bonusa kojima nagrađujemo iskustvo, motiviranost i lojanost.

Moderan ambijent

Najviši standardi rada u novouređenoj poliklinici, uz pozitivnu energiju i umirujući ambijent. Želja nam je bila stvoriti ugodnu i toplu oazu za pacijente i za tim.

Naša boutique poliklinika okuplja stručnjake iz područja ginekologije, radiologije – uzv dijagnostike, dermatovenerologije i interne-endokrinologije.

Dugogodišnji brend

Tradicija preko 10 godina. Krenuli smo od ginekološke ordinacije još 2011. godine te se uz predani rad i jedinstvenost u pristupu pacijentima i poslovanju razvili u jednu od vodećih poliklinika u Zagrebu.

Stručan i kolegijalan tim u kojem je svaki član tima cijenjen te devet Najdoktor certifikata.

Naše vrijednosti

 • Savršena ravnoteža

  Znamo što znači zdravlje svakom čovjeku. Nastojimo stvoriti savršenu ravnotežu znanja, iskustva i nježnog i cjelovitog pristupa te tako snažno utjecati na zdravlje pacijenata.
 • Cjelovit pristup s pažnjom na svaki detalj

  Svaki pregled unutar naših usluga činimo temeljito i precizno. Promatramo ljudski organizam i kao spoj tijela, uma i duha.
 • Jednostavni u složenosti

  Našim pacijentima želimo osigurati osjećaj ugode kada dolaze na preglede. Otvoreni smo poslušati svakog pacijenta, ohrabriti ga i što jasnije odgovoriti na pitanja.
 • Podrška bez granica

  Tu smo prvenstveno zbog naših pacijenata. Svakom pacijentu želimo dati vrijeme, podršku i najbolju uslugu. Cilj nam je provoditi i projekte društvene odgovornosti izvan Poliklinike. Našim znanjima želimo educirati ljude izvan Poliklinike o važnosti brige za zdravlje.

Ako želite biti dio naše priče, svakodnevno pomagati pacijentima i istovremeno naći pravo mjesto za sebe i svoju karijeru, javite se na [email protected]. Veselimo se upoznati Vas!

partner image

Pošto slika ipak govori tisuću riječi, prilažemo fotogaleriju pomoću koje možete doživjeti ambijent, atmosferu, tim, međusobnu suradnju i dijagnostičke aparate Poliklinike Mazalin. Pridružite nam se u stvaranju budućnosti!