NARUČITE SE NA KONZULTACIJE

NARUČI SE

Konzultacije

Za sva pitanja i nedoumice konzultacije kod radiologa su idealno rješenje jer dobivate dovoljno vremena da bi vaša pitanja postala odgovori. Ključ je dobiti jednostavne odgovore na vaša pitanja.

Konzultacije radiolog

Čemu služe konzultacije kod radiologa?

Konzultacije su tu prvenstveno radi žena koje imaju nedoumica, pitanja i briga te im trebaju savjeti za njihovo reproduktivno zdravlje i zdravlje općenito.

Koje vrste konzultacija kod radiologa postoje u Poliklinici Mazalin?

Postoje dulje konzultacije, koje traju više između 15-30 minuta te na njima ima sasvim dovoljno vremena za bilo kakva pitanja, savjete i razgovor. Također postoji ekspertno mišljenje uz pisani nalaz gdje naša doktorica Obad stručno proučava nalaze koje je napisao drugi ginekolog te na temelju pregleda i znanja daje pisano ekspertno mišljenje.

Konzultacije

Naši doktori

Dr. Obad

“Za kraća pitanja i nedoumice, uvijek smo dostupni e-mailom. Međutim svakako Vam preporučamo konzultacije, jer je puno efikasnije i jednostavnije pitati sve što Vas zanima uživo.”

Savjet privatnog radiologa

Konzultacije

Česta pitanja

Koja je cijena konzultacija?

Cijena konzultacija je 200,00 kn, a ekspertno mišljenje uz pisani nalaz 400,00kn.
Ostale cijene usluga saznajte u našem cjeniku.

Dodatne informacije

Proširene vene
10 činjenica koje niste znali o bubrezima
Radiološki pregledi važni za vaše zdravlje

 

 

Autor: Dr. Obad

Ovaj dokument zajedno s fotografijama sadržanima u istome predstavlja intelektualno vlasništvo Poliklinike Mazalin te je kao takav zaštićen zakonom, ili se koristi sukladno odobrenju nositelja autorskih prava te nositelja prava na žigovima i/ili dizajnu, kao i sukladno drugim potrebnim odobrenjima. Slijedom navedenog, na isti dokument kao i fotografije sadržane u istome primjenjuju se odredbe Općih uvjeta korištenja internet stranice Poliklinike Mazalin kojima je propisana zaštita intelektualnog vlasništva.

Naručite se na pregled

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.