×

NARUČITE SE NA KONZULTACIJE

NARUČI SE

Konzultacije

Za sva pitanja i nedoumice konzultacije kod radiologa su idealno rješenje jer dobivate dovoljno vremena da bi vaša pitanja postala odgovori. Ključ je dobiti jednostavne odgovore na vaša pitanja.

radiolozi

 

Čemu služe konzultacije kod radiologa?

Konzultacije su tu prvenstveno radi žena koje imaju nedoumica, pitanja i briga te im trebaju savjeti za njihovo reproduktivno zdravlje i zdravlje općenito.

Koje vrste konzultacija kod radiologa postoje u Poliklinici Mazalin?

Postoje konzultacije koje traju do 20 minuta te na njima ima sasvim dovoljno vremena za bilo kakva pitanja, savjete i razgovor. Također postoji ekspertno mišljenje uz pisani nalaz gdje naša doktorica Obad i doktorica Marušić stručno proučava nalaze koje je napisao drugi radiolog te na temelju pregleda i znanja daje pisano ekspertno mišljenje.

 

Konzultacije

Naši doktori

Dr. Marušić

“Za kraća pitanja i nedoumice, uvijek smo dostupni e-mailom. Međutim svakako Vam preporučamo konzultacije, jer je puno efikasnije i jednostavnije pitati sve što Vas zanima uživo.”

dr-marusic

 

Konzultacije

Česta pitanja

Koja je cijena konzultacija?

Cijena konzultacija je 40€ (300,00 kn), a ekspertno mišljenje uz pisani nalaz  66€ (500,00 kn).
Ostale cijene usluga saznajte u našem cjeniku.

Dodatne informacije

Proširene vene
10 činjenica koje niste znali o bubrezima
Radiološki pregledi važni za vaše zdravlje

 

Autori: Dr. Obad  i Dr. Marušić

Ovaj dokument zajedno s fotografijama sadržanima u istome predstavlja intelektualno vlasništvo Poliklinike Mazalin te je kao takav zaštićen zakonom, ili se koristi sukladno odobrenju nositelja autorskih prava te nositelja prava na žigovima i/ili dizajnu, kao i sukladno drugim potrebnim odobrenjima. Slijedom navedenog, na isti dokument kao i fotografije sadržane u istome primjenjuju se odredbe Općih uvjeta korištenja internet stranice Poliklinike Mazalin kojima je propisana zaštita intelektualnog vlasništva.

partner image
partner image
partner image
partner image
partner image
partner image
partner image

Naručite se na pregled