×

NARUČITE SE NA PREGLED KOD DR. MAZALIN

NARUČI SE

Tihana Mazalin

Dr. Tihana Mazalin je privatan ginekolog s više od 30 godina iskustva i 9 Najdoktor certifikata za izvrsnost. Ravnateljica je Poliklinike Mazalin te je zadužena za ginekološke usluge poput papa testa, ginekološkog pregleda, cervikalnih briseva, 3D i 4D ultrazvuka i trudničkih usluga. U Poliklinici Mazalin preporučamo 4D ultrazvuk od 26. tjedna kako bi slika bila što bolja.

Rođena je i odrasla u Zagrebu, a s očeve strane dalmatinskih je korijena. Vjerojatno zato godišnji odmor najradije provodi na predivnoj Hrvatskoj obali.

Tihana Mazalin

Iako je oduvijek gajila ljubav prema umjetnosti, arhitekturi i dizajnu, životni put odveo ju je na Medicinski fakultet u Zagrebu. Time je nastavila put svoje majke Branke koja je punih 38 godina primala pacijente u svojoj ordinaciji kao liječnik opće medicine i svojim predanim radom i pristupom ostavila veliki utisak na njih. Boljeg životnog i liječničkog uzora od svoje majke doktorica nije mogla pronaći. 

Kreativna crta i posvećenost detaljima dr. Mazalin ostali su izraženi i u onome što danas radi, ponajprije kroz uređenje prostora Poliklinike te u radu s pacijentima. Odnos koji je doktorica stvorila s pacijentima nadilazi obično iskustvo odlaska liječniku. Dr. Mazalin vjeruje da je individualan pristup svakome pacijentu ključan za pravu preventivnu brigu.

Veliku pažnju posvećuje razgovoru, a već prilikom prvog susreta svaki pacijent shvaća da se ispred njega ne nalazi doktorica poput drugih. Iako je njezina specijalnost porodništvo i ginekologija, nikada neće zanemariti ostale segmente zdravlja. Dr. Mazalin je tip liječnika koji će prilikom ginekološkog pregleda primijetiti ugriz krpelja, ili po izrazu vašeg lica znati prepoznati o koliko jakoj boli se radi. 

 

Tihana Mazalin

Mnogi pacijenti primjećuju njezin jedinstveni i specifičan stil, pokoju tetovažu, ali i opuštenost, pristupačnost i izravnost u komunikaciji, sve kako bi što jednostavnije i razumljivije pojasnila pacijentu njegovu zdravstvenu sliku. O njezinoj stručnosti najbolje govore pozitivna iskustva pacijentica, a mnoge pacijentice dolaze u Polikliniku upravo po preporuci svojih prijateljica, majki ili sestara, jer znaju da ih u Poliklinici Mazalin čeka posvećen i stručan liječnik.

 

 

Svi liječnici u timu Poliklinike Mazalin rade po Mazalin principu, koji znači najvišu razinu stručnosti, cjelovit i individualan pristup prema svakom pacijentu te empatiju i podršku. Ne brinite, u sigurnim ste rukama.

Naručite se na pregled

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.