×

Poliklinici Mazalin Iskustva

Prevencija i čuvanje zdravlja te zadovoljstvo, sreća i pozitivna iskustva su glavni ciljevi Poliklinike Mazalin što su prepoznali i naši pacijenti. Pročitajte njihova iskustva te saznajte što naše ambasadorice kažu o nama.

"Kod doktorice Mazalin sam bila dugi niz godina i žena je zakon! Jednostavna je, stručna, osjećam se tamo kao doma. Zadnji puta sam išla kod nove dr koja je isto super. Samo najbolje
riječi za polikliniku Mazalin! <3"

" Izuzetno ljubazno osoblje, detaljno objašnjeno svako pitanje. Pedantan pristup. Za svaku preporuku!!"

Hvala Vam još jednom na ljubaznosti i profesionalnosti! Sve pohvale dr. Srčeku. Bio je to najugodniji pregled ikad. M.G.

"Predivna liječnica i prije svega, divna i topla osoba. Ugodna atmosfera, spremna sve objasniti, popričati, umiriti. Pogotovo u trudnoći. A sve pohvale za cijelu kliniku Mazalin, jer su stvarno predivni, izašli su mi u susret nebrojeno puta. Preporučam!"


"Pratim polikliniku na društvenim mrežama već dulje vrijeme i odlučila sam doći na pregled. Imam samo pohvale za atmosferu i ljubaznost! Bila sam kod dr Lukas i oduševila me, jako je nježna, smirena, ugodna i strpljiva, bez obzira što sam imala dosta pitanja :D Imala sam osjećaj da joj mogu vjerovati. Napokon sam našla mjesto i doktoricu gdje ću se vraćati sa guštom!"

partner image
partner image
partner image

Naručite se na pregled

Saznajte više o vašem zdravlju čitajući naše blogove

virusna-bradavica-na-ruci

Kako ukloniti virusne bradavice?

Saznaj više

nizak-tlak-u-trudnoci

Nizak tlak u trudnoći

Saznaj više

planiranje-obitelji

Medicinski potpomognuta oplodnja

Saznaj više

trudnoca

Kožne promjene u trudnoći – svrbeži i osipi

Saznaj više