×

Poliklinici Mazalin Iskustva

Prevencija i čuvanje zdravlja te zadovoljstvo, sreća i pozitivna iskustva su glavni ciljevi Poliklinike Mazalin što su prepoznali i naši pacijenti. Pročitajte njihova iskustva te saznajte što naše ambasadorice kažu o nama.

"Kod doktorice Mazalin sam bila dugi niz godina i žena je zakon! Jednostavna je, stručna, osjećam se tamo kao doma. Zadnji puta sam išla kod nove dr koja je isto super. Samo najbolje
riječi za polikliniku Mazalin! <3"

" Izuzetno ljubazno osoblje, detaljno objašnjeno svako pitanje. Pedantan pristup. Za svaku preporuku!!"

Hvala Vam još jednom na ljubaznosti i profesionalnosti! Sve pohvale dr. Srčeku. Bio je to najugodniji pregled ikad. M.G.

Naša pacijentica Kristina već dugi niz godina dolazi u našu Polikliniku Mazalin. Svojim pacijentima uvijek pružamo najbolju njegu i sve informacije kako bi lakše koračali kroz život.

"Predivna liječnica i prije svega, divna i topla osoba. Ugodna atmosfera, spremna sve objasniti, popričati, umiriti. Pogotovo u trudnoći. A sve pohvale za cijelu kliniku Mazalin, jer su stvarno predivni, izašli su mi u susret nebrojeno puta. Preporučam!"


Iskustvo pacijenata ima iznimno važnu ulogu u pružanju kvalitetne zdravstvene skrbi. Razumijevanje vaših potreba, želja i povratne informacije ključno je za poboljšanje kvalitete usluge i daljnji razvoj medicinske prakse.

"Oduševljena sam sa novim prostorom i svime u poliklinici. Osjećala sam se kao da sam došla u neki drugi svijet, nisam nikad vidjela takav interijer za zdravstvenu ustanovu. Doktorica je bila divna, kao i dermatologica. Preporučam svakome!"

Naručite se na pregled

Infekcija trakavicom

Saznaj više

Histerektomija – sve što treba znati

Saznaj više

Angiomi – tumori građeni od krvnih ili limfnih žila

Saznaj više

Kronične bolesti i svakodnevni život

Saznaj više