×

Ambasadorice Poliklinike Mazalin

U Poliklinici Mazalin vjerujemo kako je pružanje vrhunske usluge i stvaranje dodatne vrijednosti ključ zadovoljstva naših pacijentica. Pročitajte što su dugogodišnje pacijentice odnosno ambasadorice Poliklinike Mazalin rekle o svom iskustvu.

Poliklinika Mazalin ambasadorice

1. Kakvo je vaše iskustvo u Poliklinici Mazalin?

Tanja:
Moje iskustvo sa Poliklinikom Mazalin je puno oduševljenja.

Maja:
Moje iskustvo u Poliklinici dr. Tihane je već skoro 20 godina. Više nikad se ne bih dala u ruke nekom drugom ginekologu.
Dala mi je najveći i najdragocjeniji poklon – moju Ilonu – uz sve probleme i bolesti, ona me vodila, uvijek bila tu, iskrena i suosjećajna, kao najbolja prijateljica u teškim trenucima. Sa svakim pregledom me iznenadi (koji u zadnje vrijeme nisu bili baš česti) da se sjeti svih detalja, od prije toliko godina, uza sve svoje druge pacijente… ma stvarno, bez bilo kakvog pretjerivanja… Žena – ZMAJ!

Romina:
Moje iskustvo je vrlo pozitivno, doktorica je divna i puna razumijevanja, nadasve pažljiva. Sve je na vrhunskom nivou, od usluge, ambijenta i osoblja.

Paulina:
Iskustvo je divno, potpuno povjerenje u dr.Mazalin, divna liječnica, dijagnostičarka i bit ću malo slobodna i reći prijateljica.

Ana:
Prvi puta sam došla u Polikliniku Mazalin po preporuci moje sestrične… i poslije prvog pregleda nikada nisam pomislila da odem negdje drugdje. Doktorica Mazalin me je osvojila stručnošću i profesionalnošću, a prije svega toplinom i ljubaznošću kojima zrači. Doktorica Obad mi je radila uzv abdomena i dojki. Jako draga doktorica.

Suzana:
Dr. Tihanu poznam 24 godine, izuzetno strpljiva, stručna i nježna doktorica. Prošla sam sa njom puno toga, a najdivnije iskustvo su moja djeca, Laura i Noa. Moje povjerenje i oduševljenje doktoricom se nastavlja dalje, sada i kćer prepuštam u njezine ruke. Najbolja doktorica.

2. Što biste rekli da vam se posebno sviđa kao ambasadorice Poliklinike Mazalin?

Tanja:
Najviše mi se sviđa susretljivost i toplina svih koji rade u toj klinici, naime ja sam osoba sa invaliditetom i bilo me je strah kako će me gledati, kroz kolica ili kao ženu, bilo je ono drugo, kao ženu i strah je nestao. Ne samo to nego su mi pomogle sve što je trebalo. Ima 5 stepenica pa su me vodile do ordinacije svaka za jednu ruku i puno pričaju s tobom da se opustite.

Maja:
Dr. Tihana je prvenstveno divna žena. Uvijek mi posveti toliko vremena koliko danas, nažalost, bez obzira na privatne ili “obične” klinike – postajete i ostajete samo broj.

Romina:
Posebno mi se sviđa taj topao i srdačan pristup, osjećaj da smo bitne, da nas se sluša i razumiju svi naši strahovi i problemi i da smo u sigurnim rukama.

Paulina:
Nema neke posebnosti u cijelosti je posebna, bila mi je kao sestra u mojoj tragediji, ona proživljava sa vama teške trenutke (u mojem slučaju gubitak djeteta). Zahvalna sam joj i što je na moj poziv prepun straha zbog majčine bolesti odvojila vrijeme i svoju stručnost, potvrdila je karcinom jajnika u zadnjoj fazi kod moje majke. Želim joj reći hvala što ju je primila na pregled iako smo znali da je nažalost kraj.

Ana:
Posebno mi se sviđa što se doktorica posveti svakoj pacijentici onoliko koliko je potrebno, sve lijepo objasni, a uvijek je tu i široki osmijeh te riječ utjehe i podrške ako je potrebno.

Suzana:
U poliklinici sam posebno zadovoljna komunikacijom i toplinom, sestra je isto izuzetno divna i spremna na pomoć. Doktorice i sestra su sjajan tim i to je vrlo važno nama koji dolazimo. Sestra je uvijek nasmijana i zbog toga bez obzira kojim povodim dolazim već mi je lakše. A moja doktorica Tihana sa kakvim god problemom dođete nađe način da izađete sa smješkom, meni je to jako važno i zato se družimo toliko godina!

3. Imate li savjet za druge žene?

Tanja:
Jako sam ih zavoljela i sretna sam što sam kod njih. Ja da se opet rodim opet bi išla kod njih!

Maja:
Savjet za druge žene; dr. Tihana Mazalin je divna žena, profesionalka, vrhunska doktorica, prekrasni uvjeti i ugođaj u samoj Poliklinici. Ma sve najbolje.

Romina:
Savjet ženama je da se pune sigurnosti prepuste praćenju svoje trudnoće ili liječenju i preveniraju tegoba u ruke predivne doktorice Tihane jer doista će biti prezadovoljne, takvu doktoricu se rijetko nađe!!

Paulina:
Imam savjet za druge žene; čuvajte svoje ginekološko zdravlje, provjeravajte ga redovito jer ginekološko zdravlje je zdravlje cijeloga organizma. Veliki pozdrav i zagrljaj cijeloj poliklinici. Voli vas Paulina!

Ana:
Svakako dođite na redovite ginekološke preglede barem jednom godišnje. Tu vas uz doktoricu Mazalin čeka tim ljudi koji će Vaš pregled i savjetovanje učiniti ugodnim i bez stresa i nelagode. Dođite s povjerenjem. I svakako bi htjela napomenuti da će Vas na samom ulasku dočekati sestra Goga koja će Vas svojom neposrednošću, toplinom i osmijehom “opustiti” prije samog pregleda.

Suzana:
Moj savjet drugim ženama je da se sa punim povjerenjem mogu prepustiti u njezine ruke kao i ruke njezinog tima a ja kada god mogu preporučujem ju. I hvala Vam još jednom šta Vas imam!

Naše vrhunske doktorice s dugogodišnjim iskustvom koje svakodnevnim trudom rade na poboljšanju zdravlja svih naših pacijenata, možete dodatno upoznati na sljedećem linku – Naš tim.