×

Poliklinici Mazalin Iskustva

Prevencija i čuvanje zdravlja te zadovoljstvo, sreća i pozitivna iskustva su glavni ciljevi Poliklinike Mazalin što su prepoznali i naši pacijenti. Pročitajte njihova iskustva te saznajte što naše ambasadorice kažu o nama.

"Kod doktorice Mazalin sam bila dugi niz godina i žena je zakon! Jednostavna je, stručna, osjećam se tamo kao doma. Zadnji puta sam išla kod nove dr koja je isto super. Samo najbolje
riječi za polikliniku Mazalin! <3"





" Izuzetno ljubazno osoblje, detaljno objašnjeno svako pitanje. Pedantan pristup. Za svaku preporuku!!"

Hvala Vam još jednom na ljubaznosti i profesionalnosti! Sve pohvale dr. Srčeku. Bio je to najugodniji pregled ikad. M.G.

Naša pacijentica Kristina već dugi niz godina dolazi u našu Polikliniku Mazalin. Svojim pacijentima uvijek pružamo najbolju njegu i sve informacije kako bi lakše koračali kroz život.

"Predivna liječnica i prije svega, divna i topla osoba. Ugodna atmosfera, spremna sve objasniti, popričati, umiriti. Pogotovo u trudnoći. A sve pohvale za cijelu kliniku Mazalin, jer su stvarno predivni, izašli su mi u susret nebrojeno puta. Preporučam!"


Iskustvo pacijenata ima iznimno važnu ulogu u pružanju kvalitetne zdravstvene skrbi. Razumijevanje vaših potreba, želja i povratne informacije ključno je za poboljšanje kvalitete usluge i daljnji razvoj medicinske prakse.

"Oduševljena sam sa novim prostorom i svime u poliklinici. Osjećala sam se kao da sam došla u neki drugi svijet, nisam nikad vidjela takav interijer za zdravstvenu ustanovu. Doktorica je bila divna, kao i dermatologica. Preporučam svakome!"

"Predivan prostor poliklinike, nevjerojatno za zdravstvenu ustanovu. Doktorica je super, sve kako sam i očekivala s obzirom na komentare, odlična usluga. Sve pohvale, brzo dođem ponovno na pregled."

"Prva doktorica koja je zapravo imala strpljenja me saslušati i odgovoriti mi na sva pitanja. Osoblje je ljubazno i strpljivo, napokon sam našla ginekologa kod kojeg se osjećam kao osoba, a ne broj."

"Doktorica Marušić me zaista oduševljava iz godine u godinu u svakom pogledu! Počevši od postavljanja dijagnoze pa do praćenja nakon kemoterapije sada već devetu godinu za redom, a o ljudskosti da ne govorim. Osjećam se blagoslovljeno jer ju imam na svome putu!"

Naručite se na pregled

ULCEROZNI KOLITIS

Ulcerozni kolitis, upalna bolest crijeva

Saznaj više

rak stitnjace

Rak štitnjače

Saznaj više

mlijecna formula

Mliječna formula

Saznaj više

epilepsija

Epilepsija

Saznaj više