×

NARUČITE SE NA KONZULTACIJE

NARUČI SE

Konzultacije

Za sva pitanja i nedoumice, naše ginekologice pružaju konzultacije koje su idealno rješenje jer dobivate dovoljno vremena da bi vaša pitanja postala odgovori. Ključ je dobiti jednostavne odgovore na vaša pitanja.

konzultacije kod ginekologa

Čemu služe konzultacije kod ginekologa?

Konzultacije ginekologice održavaju prvenstveno radi žena koje imaju nedoumica, pitanja i briga te im trebaju savjeti za njihovo reproduktivno zdravlje i zdravlje općenito.

Koje vrste konzultacija postoje u Poliklinici Mazalin?

U Poliklinici Mazalin postoje dulje konzultacije (online ili dolazak u Polikliniku), koje traju do 30 minuta te na kojima ima sasvim dovoljno vremena za bilo kakva pitanja, savjete i razgovor. Također postoji ekspertno mišljenje uz pisani nalaz gdje naše doktorice stručno proučavaju nalaze koje je napisao drugi ginekolog te na temelju pregleda i znanja daje pisano ekspertno mišljenje.

Konzultacije

Naši doktori

Dr. Tihana Mazalin

“Za kraća pitanja i nedoumice, uvijek smo dostupni e-mailom. Međutim svakako vam preporučamo konzultacije, jer je puno efikasnije i jednostavnije pitati sve što vas zanima uživo.”

Konzultacije tihana mazalin

Konzultacije

Dodatne informacije

Prvi ginekološki pregled
Kako točno pročitati nalaz papa testa?
Najčešća pitanja o menopauzi

 

Autori: Dr. Tihana Mazalin,  Dr. Lukas-Stančin

Ovaj dokument zajedno s fotografijama sadržanima u istome predstavlja intelektualno vlasništvo Poliklinike Mazalin te je kao takav zaštićen zakonom, ili se koristi sukladno odobrenju nositelja autorskih prava te nositelja prava na žigovima i/ili dizajnu, kao i sukladno drugim potrebnim odobrenjima. Slijedom navedenog, na isti dokument kao i fotografije sadržane u istome primjenjuju se odredbe Općih uvjeta korištenja internet stranice Poliklinike Mazalin kojima je propisana zaštita intelektualnog vlasništva.

Naručite se na pregled