×

NARUČITE SE NA LASERSKO POMLAĐIVANJE KOŽE

NARUČI SE

Lasersko pomlađivanje kože

Pomlađivanje lica najsuvremenijim medicinskim laserom Clarity II

PRVI u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi!

 

Lasersko pomlađivanje kože neinvazivna je metoda koja koristi svjetlosnu energiju lasera kojom regenerira stanice kože.

Koža je naš najveći organ, a održavanje zdravog i svježeg izgleda kože iziskuje puno truda, znanja i vremena. Dopustite da vam u tome pomognemo. 

Laserska tehnologija preko 30 godina uspješno se koristi u estetskim tretmanima, zbog svoje sigurnosti, provjerenosti i preciznosti nudi najveću razinu pouzdanosti.

Lasersko toniranje ili “The Gym for the skin”, koristi tisuće impulsa Nd:YAG laserske svjetlosne energije Clarity II za poboljšanje izgleda kože kratkoročno i dugoročno. 

Postupak rezultira pomlađivanjem lica, vrata, ruku i dekoltea jer se koža puni, zaglađuje i pročišćava. Lasersko toniranje je bezbolno, ponekad klijenti mogu osjetiti toplinu dok laser nježno prelazi preko kože.

Radimo samo s najpouzdanijom i najmodernijom laserskom tehnologijom kako bismo postigli najbolje rezultate i tretirali sve tipove kože: Clarity II – Jasnoća iz Lutronica.

Clarity II osmišljen je kako bi omogućio brže i učinkovitije tretmane za klijente svih tipova kože, a tretmane učinio lakšim i efikasnijim za izvođenje.

Clarity II laser:

Lasersko pomlađivanje kože

Jeste li znali? Clarity II:

  • Najnovija i najnaprednija laserska platforma na tržištu sa dvije valne duljine
  • Svi tipovi kože 
  • Bezbolno i učinkovito 
  • Do 45% brži tretmani od ostalih lasera 
  • Manji broj sesija za postizanje željenih rezultata

Lasersko pomlađivanje kože

Kako laser pomlađuje kožu?

Lasersko toniranje potiče proizvodnju subdermalnog kolagena tako da se tekstura, boja i tonus kože nastavljaju poboljšavati više mjeseci nakon vašeg tretmana. Redovito lasersko toniranje može smanjiti površinske nedostatke poput bora, smeđih mrlja, pjegica ili nesavršenosti uzrokovane stanjima poput akni i rozaceje

Koja je prednost Clarity II lasera za pomlađivanje kože?

Glavna prednost Clarity II laserskog toniranja je da nema oporavka i minimalan je rizik od nuspojava. Možete postići mlađu i svježiju kožu uz minimalnu pauzu od vaše uobičajene rutine. Obično je potrebno 3-5 sesija ovisno o ozbiljnosti problema s kožom. Zahvaljući tehnologiji, svaki tretman moguće je prilagoditi individualnim potrebama klijenata čime vam osiguravamo besprijekornu uslugu i rezultate. 

Lasersko toniranje se često kombinira s drugim postupcima za postizanje optimalnih rezultata. 

  • Najsnažniji & najnježniji uz garanciju rezultata
  • Beskontaktni laser uz maksimalnu higijenu
  • Brz & efikasan za uštedu vašeg vremena
  • Siguran uz inteligentno praćenje
  • Trajno rješenje za cijelo tijelo

Rezultati za ponos

Lasersko pomlađivanje kože

Lasersko pomlađivanje kože

Laserski tretmani lica jedni su od omiljenih  klijentima diljem svijeta, jer im je koža sjajna i svježa već nakon samo jednog tretmana. Uz minimalan oporavak možete se vratiti svojim aktivnostima odmah nakon ovog ugodnog, sigurnog i učinkovitog postupka. Kao i kod svakog drugog laserskog postupka, nakon tretmana nužno je koristiti odgovarajuću zaštitu od sunca.

Ovim tretmanom dopustite da vas učinimo zadovoljnijima, smanjimo kompleksnost kontinuirane brige o koži ili omogućimo dodatno vrijeme da se posvetite sebi i višem cilju.

Koja je cijena laserskog pomlađivanja kože?

Cijene pojedinačnih tretmana, pakete tretmana laserskog pomlađivanja kože i načine plaćanja saznajte u našem cjeniku.

 

Predstavljanje i sadržaj ove stranice smatraju se intelektualnim vlasništvom Poliklinike Mazalin i kao takvi su zaštićeni zakonima koji su trenutno na snazi. Sadržaj ove lokacije zaštićen je odredbama autorskog prava odnosno prava industrijskog i/ili intelektualnog vlasništva.

Poliklinika Mazalin posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije, sukladno članku 277. stavku 2. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima. Fotografije, slike, tekstovi, naslovi, video prikazi, sa ili bez zvuka, te svi drugi dokumenti na web stranici podliježu zakonima o autorskom pravu, industrijskom i/ili intelektualnom vlasništvu, te su kao takvi vlasništvo Poliklinike Mazalin ili treće osobe koja temeljem valjanog pravnog posla jamči ograničeno korištenje sadržaja. Djelomična ili potpuna reprodukcija sadržaja, bez prethodnog pisanog dopuštenja Poliklinike Mazalin strogo je zabranjena, isključujući reprodukciju izvršenu u skladu s potrebama tiska. 

Naručite se na tretman