×

PRVI U HRVATSKOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI s najsuvremenijim medicinskim laserom!

CLARITY II – INTELLIGENT CARE

Clarity II koristi laserski sustav s dvije valne duljine, Alex 755 nm i Nd:Yag 1064 nm što ga čini tržišnim liderom i najmoćnijim medicinskim laserom na svijetu

Osmišljen je kako bi omogućio brže i učinkovitije rješenje za pacijente svih tipova kože, a tretmane učinio lakšim i efikasnijim za izvođenje.

PRVI U HRVATSKOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI s najsuvremenijim medicinskim laserom!

Što Clarity II uspješno rješava?

 

Tehnologija

2 valne duljine

Alex 755 nm i Nd:Yag 1064 nm za razna tipove tretmana za do 45 % brže uklanjanje dlačica, uključujući i ekskluzivne kraće širine impulsa (1ms) za finije dlačice na licu.

Nastavci

Tijekom laserske epilacije koristimo tanke i precizne nastavke što nam omogućuje tretiranje cijelog tijela, čak i područja oko očiju i usana koja su posebno osjetljiva i zahtijevaju dodatnu preciznost.

Snaga i brzina

Clarity II 45% je jači i 45% brži čime postiže vrhunske rezultate uz nevjerojatnu brzinu (lunch time tretman). Clarity II ima nevjerojatnu snagu od 20.000 W, čime je pet puta snažniji.

Funkcionalnost

Inteligentno praćenje

Brža i dosljedna pokrivenost za veća područja tretiranja, sprječava preskakanje područja i osigurava dosljedan tretman i povećanje preciznosti .

Temperature sensing

Sigurnost tretmana postižemo pomoću Temperature sensing sustava koji prati optimalnu temperaturu kože i sugerira odgovarajuće parametre za besprijekoran rezultat.

Higijena

Clarity II beskontaktni laser, osigurava najvišu razinu higijene i sigurnosti jer nije u dodiru s kožom te nema potrebe za korištenjem gela, čime čuvamo vaše zdravlje i sprječavamo bilo kakvu mogućnost infekcije.

PRVI U HRVATSKOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI s najsuvremenijim medicinskim laserom!

O brandu: LUTRONIC – PASSION FOR INNOVATION

Lutronic je lider i vodeći svjetski inovator u estetskoj tehnologiji. Osnovan je prije više od 20 godina u zemlji prepoznatoj po najsuvremenijoj tehnologiji ispred vremena, Južnoj Koreji.  

Tisuće liječnika diljem svijeta poklanjanju svoje povjerenje Lutronic uređajima, kako bi svojim pacijentima pružili najbolje rezultate i pomogli im da se osjećaju bolje.

Glavni naglasak kompanije je razvoj estetskih i medicinskih lasera, koje obilježavaju učinkovitost, svestranost, jednostavnost korištenja i garanciju rezultata. 

Poliklinika Mazalin, prva je u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi sa Lutronic medicinskim laserom! 

Želimo našim pacijentima i klijentima pružiti najbolje, individualan pristup i najbolju uslugu, bez obzira radilo se o preventivnom pregledu ili estetskom tretmanu. 

Brinemo o vašem zdravlju kao da je naše, a Lutronic najsuvremeniji medicinski uređaj omogućava nam da garantiramo rezultat svakome od vas.

Od ideje do realizacije trebalo je proći mnogo koraka, nekoliko godina istraživanja, posjeta klinikama diljem Europe, slušajući izvrsne preporuke liječnika i iskustva pacijenata u Njemačkoj, Švicarskoj, Danskoj i drugim zemljama. 

Lutronic briga o ljudima ide uz bok našem cjelovitom pristupu s pažnjom na svaki detalj, kako bi uz podršku bez granica pružili sigurno utočište svakom klijentu.

Lasersko uklanjanje dlaka

SAZNAJTE VIŠE

Lasersko pomlađivanje kože

SAZNAJTE VIŠE

Lasersko uklanjanje hiperpigmentacija

SAZNAJTE VIŠE