×

NARUČITE SE NA PREGLED KOD DR. MARUŠIĆ

NARUČI SE

Marija Marušić

Od ove jeseni članica tima Poliklinike Mazalin postala je i vrhunska radiologica Marija Marušić!

Marija Marušić

Nakon završenog Medicinskog fakulteta i obavljenog pripravničkog staža, dr. Marušić radila je nekoliko godina u hitnoj službi te kao obiteljski liječnik. Specijalizaciju iz dijagnostičke i intervencijske radiologije započinje  krajem 2000. godine kao specijalizant Opće bolnice Dubrovnik provodeći program specijalističkog usavršavanja u KBC Sestre milosrdnice te dijelom  u KBC Zagreb. Nakon uspješno položenog specijalističkog ispita 2005. godine, vraća se u Opću bolnicu Dubrovnik – Kliniku za tumore, u kojoj se sveobuhvatno bavi onkološkom problematikom, a posebno se usavršava u ultrazvučnoj i dijagnostici bolesti dojke, vrata i abdomena.

Vođena interesom za proučavanjem i razumijevanjem patologije tumora na molekularnoj razini, dr. Marušić upisuje doktorski poslijediplomski studij Molekularnih bioznanosti  na Sveučilištu “Josip Juraj Strossmayer” u Osijeku. Trenutačno, dr. Marušić je Specijalist radiologije i subspecijalist ultrazvučne dijagnostike na Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBCSM Klinike za tumore.

Osim što je sudionica brojnih kongresa, stručnih sastanaka i simpozija iz područja onkologije i bolesti dojke, dr. Marušić članica je Hrvatskog i Europskog društva radiologa te Hrvatske liječničke komore.

Dr. Marušić je završila Osnovnu glazbenu školu te uživa u glazbi i koncertima, a u slobodno vrijeme često posjećuje kazališta, izložbe te uživa u sportu.

Stručnost  i predanost radu dr. Marušić prepoznata je od strane mnogih pacijenata, koji je godinama proglašavaju NajDoktorom iz područja radiologije zbog čega nam je posebno drago što je postala dio tima Poliklinike Mazalin!

Naručite se na pregled

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.