×

NARUČITE SE NA PREGLED KOD DR. MARUŠIĆ

NARUČI SE

Marija Marušić

Dr. Marušić vrhunska je radiologinja iza koje stoji dugogodišnje iskustvo rada s pacijentima. Nakon završenog Medicinskog fakulteta i obavljenog pripravničkog staža doktorica je radila nekoliko godina u hitnoj službi te kao obiteljski liječnik. 

Marija Marušić

Specijalizaciju iz dijagnostičke i intervencijske radiologije započinje kao specijalizant Opće bolnice Dubrovnik provodeći program specijalističkog usavršavanja u KBC Sestre milosrdnice te dijelom u KBC Zagreb.

Nakon specijalističkog ispita vraća se u Opću bolnicu Dubrovnik – Kliniku za tumore, u kojoj se bavi onkološkom problematikom. 

Marija Marušić

Dr. Marušić izvrstan je dijagnostičar što potvrđuju NajDoktor certifikati iz područja radiologije, a njena stručnost i predanost razlozi su zbog kojih mnogi pacijenti dolaze upravo u našu Polikliniku.

Naručite se na pregled

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.