×

Matija Matea Stojić

Matija Matea Stojić suvlasnica je i izvršna direktorica Poliklinike Mazalin. Uporan i ambiciozan duh potaknuo ju je da se pridruži svojoj majci Tihani da svakodnevno radi za dobrobit pacijenata. Nakon završene Zagrebačke škole ekonomije i managementa i MBA-a te 5 godina rada u internacionalnim kompanijama, kreće uspješnim stopama žena u obitelji i odlučuje stečena znanja i vještine usmjeriti u rad majčine ordinacije. 

Matiju, uz duh izvrsnosti koji se očitao kroz dobivanje stipendije na fakultetu i provedenog semestra na studentskoj razmjeni u Seulu, krasi i humanitarna crta. Radno iskustvo stekla je u svjetskoj humanitarnoj organizaciji, a vrijedno iskustvo dobila volontirajući 2,5 mjeseca u dječjem sirotištu u Ugandi. Želja za pomaganjem koja se tada pojavila, iz godine u godinu samo je još više rasla. 

Matija Matea Stojić

Humanitarno djelovanje danas nastavlja i kroz mnoge projekte unutar Poliklinike. U svojoj prvoj godini na mjestu izvršne direktorice Matija pokreće digitalizaciju cjelokupnog poslovanja, pridonosi širenju doktorskog i općeg tima te upornim trudom i radom ordinaciju svoje majke pretvara u vrsnu polikliniku. 

Najveće postignuće u dosadašnjem radu u Poliklinici za nju je prijelaz u novi i veći prostor, ali i nastojanja da se stvori platforma zdravlja koja će uključivati sve segmente – tijelo, duh i um. Upravo ju je holistički pristup zdravlju potaknuo na dodatnu edukaciju. Matija je jedna od 15 certificiranih EMCC coach-eva u Hrvatskoj, a upisom na  studij psihoterapije (smjer Gestalt) želi pomoći i u očuvanju mentalnog zdravlja pacijenata.

Matija Matea Stojić

Pročitajte više:

Prijavite se na naš newsletter

  • U nastavku označite koje kategorije/teme blogova vas zanimaju (možete označiti i više kategorija):
    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.