×

Matija Matea Stojić

Matija Matea Stojić suvlasnica je i izvršna direktorica Poliklinike Mazalin.

U proteklih nekoliko godina predvodi promjene u poliklinici te zajedno sa ostatkom tima svakodnevno unaprjeđuje usluge i poslovanje.

Matija Matea Stojic

Svoje obrazovanje je, uz osvojenu punu stipendiju, uspješno završila na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa te je tijekom studija provela semestar na studenskoj razmjeni u Seulu, bila na Dekanovoj listi uspješnih studenata i sudjelovala u brojnim nastavnim i vannastavnim projektima.

Iskustvo kojim se izuzetno ponosi je volontiranje u trajanju od 2,5 mjeseca u dječjem sirotištu u Ugandi, Afrika.

Nadalje je završila MBA program, smjer Human Resource Management, na ZŠEM-u i program Digitalnog marketinga na Algebri te joj je cilj trajno usavršavanje, educiranje i stjecanje novih znanja i vještina.

Karijeru je započela još u studentskim danima, u L’Orealu u odjelu ljudskih resursa, zatim u Addecu te je potom tri godine radila u UNICEF-u u Hrvatskoj.

Nakon 5 godina radnog iskustva u internacionalnim kompanijama, odlučila je svoje vještine usmjeriti u daljnji razvoj poliklinike te postaje Izvršna direktorica, sa ciljem razvoja tima, ustanove i pružanja najbolje usluge pacijenticama.

Poliklinika Mazalin privatna ginekologija
Velika strast su joj putovanja, a obožava životinje, druženja i more. Jedna od glavnih životnih želja joj je pomoći što većem broju ljudi.

Pročitajte više:

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.