×

NARUČITE SE NA PREGLED KOD DR. ŽIGMUNDOVAC KLAIĆ

NARUČI SE

Đurđa Žigmundovac Klaić

Đurđa Žigmundovac Klaić, diplomirana je liječnica s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, te specijalistica iz područja ginekologije i opstetricije koju je stekla u Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb u Petrovoj.

Đurđa Žigmundovac Klaić

Tijekom dugogodišnjeg radnog staža, dr. Klaić je neprestano težila stručnom usavršavanju, nadograđujući svoje znanje i vještine kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu.

Njezina predanost medicini i briga za pacijentice uvijek su bile na prvom mjestu, a u radu s pacijenticama, dr. Klaić ističe se temeljitošću, strpljenjem i nježnošću.

Poštuje i cijeni posebnosti svakog razdoblja u životu žene, a kaže kako u ginekologiji nema mjesta za predrasude ili zabranjene teme. S posebnom pažnjom i podrškom pristupa ženama tijekom trudnoće, osiguravajući im sigurnost i potrebne informacije.

Đurđa Žigmundovac Klaić

Pacijentice će biti u sigurnim rukama, uz pristup koji se temelji na stručnosti, empatiji i poštovanju.

 

Svi liječnici u timu Poliklinike Mazalin rade po Mazalin principu, koji znači najvišu razinu stručnosti, cjelovit i individualan pristup prema svakom pacijentu te empatiju i podršku. Ne brinite, u sigurnim ste rukama.

Naručite se na pregled

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.