×

Dragica Obad Kovačević

Dr. Obad Kovačević je radiologinja s višegodišnjim iskustvom.

Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Zagrebu, dr. Obad Kovačević  2008. godine postaje specijalist radiologije i subspecijalist intervencijske radiologije na Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju u KB Merkur.

Dragica Obad Kovačević

Zahvaljujući svom predanom radu 2011. godine stječe akademski stupanj doktora znanosti, a godinu dana poslije zvanje znanstvenog suradnika. Od 2014. godine radi kao voditelj kliničke jedinice za ultrazvučnu, dopplersku i mamografsku dijagnostiku, a 2015. godine priznat joj je i naziv primarijus.

Njena posvećenost i temeljitost nisu vidljive samo u znanstvenom djelovanju već i u svakodnevnom radu s pacijentima, a ljubav prema medicini prenijela je i na svoju kćer koja slijedi majčin liječnički poziv.

 

Svi liječnici u timu Poliklinike Mazalin rade po Mazalin principu, koji znači najvišu razinu stručnosti, cjelovit i individualan pristup prema svakom pacijentu te empatiju i podršku. Ne brinite, u sigurnim ste rukama.

Za sva pitanja i nedoumice, javite se dr. Obad:

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.