×

Dragica Obad Kovačević

Doktorica Dragica Obad Kovačević vrhunski je stručnjak i radiolog Poliklinike Mazalin.

Doktorica Obad Radiologija Mazalin

Završila je Medicinski fakultet u Zagrebu 1990.godine. Specijalist je radiologije i subspecijalist intervencijske radiologije na Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju u KB Merkur.

Također, od 2014. godine, dr. Obad je voditelj kliničke jedinice za ultrazvučnu, doplersku i mamografsku dijagnostiku. 2016. godine priznat joj je naziv primarijus.

Doktorici je vrlo bitno znanstveno usavršavanje te je svojim napornim radom i trudom 2011. stekla akademski stupanj doktora znanosti, a godinu poslije zvanje znanstvenog suradnika.

Suvremena dijagnostika

Osim toga, doktorica je član Hrvatske liječničke komore te Europskog društva radiologa.

Dr. Obad prenijela je ljubav prema medicini svojoj kćeri, koja trenutno studira medicinu. Zanimljiva činjenica je da doktorica ima dvije papige, od kojih jedna priča i pjeva.

Za sva pitanja i nedoumice, javite se dr. Obad:

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.