×

NARUČITE SE NA PREGLED KOD DR. FLEGARIĆ BRADIĆ

NARUČI SE

Mirjana Flegarić Bradić

Dr. Mirjana Flegarić-Bradić je stekla diplomu na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2001. godine. Trenutno aktivno sudjeluje u radu Hrvatskog, Europskog i Švedskog neuroradiološkog društva.

Započela je svoju specijalizaciju iz radiologije 2003. godine, dok je specijalistički ispit položila šest godina kasnije. Daljnje usavršavanje u području neuroradiologije započela je 2013. godine u KB Merkur, gdje je uspješno završila subspecijalizaciju 2015. godine.

Dr. Flegarić Bradić

Nakon položenog državnog ispita, Dr. Flegarić-Bradić nastavila je svoju karijeru u Općoj bolnici Koprivnica, gdje je radila na Hitnoj i kao specijalist radiologije na Odjelu radiologije. Kasnije se pridružila Klinici za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju u Kliničkoj bolnici Merkur 2010. godine, gdje je radila kao specijalist radiologije.Pet godina kasnije, stekla je titulu subspecijalista neuroradiologije u istoj ustanovi.

Tijekom svojih studija, bila je aktivna članica Europske udruge studenata medicine (EMSA) te je sudjelovala u organizaciji prvog studentskog kongresa, poznatog kao Zagreb International Medical Summit (ZIMS 2001).

Dr. Flegarić-Bradić je također koautorica brojnih stručnih i znanstvenih radova koji se bave bolničko-dokumentacijskim standardima, standardima kvalitete bolničke zdravstvene zaštite, metodama transplantacije jetre te mogućim komplikacijama nakon zahvata.

 

Svi liječnici u timu Poliklinike Mazalin rade po Mazalin principu, koji znači najvišu razinu stručnosti, cjelovit i individualan pristup prema svakom pacijentu te empatiju i podršku. Ne brinite, u sigurnim ste rukama.

Naručite se na pregled

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.