×

NARUČITE SE NA PREGLED KOD DR. ŽEGARAC

NARUČI SE

Žana Žegarac

Dr. Žegarac specijalistica je ginekologije i opstetricije i subspecijalist fetalne medicine i opstetricije

Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Splitu 2002. godine, dr. Žegarac radila je u Ustanovi za hitnu medicinsku pomoć Splitko dalmatinske županije.

žana žegarac

Svoju stručnost i znanje iz ginekologije i opstetricije stekla kroz impresivan niz postignuća.

Svoju specijalizaciju je provela u uglednoj ustanovi KB Merkur, gdje je 2012. godine položila specijalistički ispit. Nakon toga, 2013. godine završila je poslijediplomski studij “Ultrazvuk u ginekologiji i opstetriciji” u prestižnoj KB Sveti Duh.

Uspon dr.Žegarac nastavio se 2016. godine kada je postala subspecijalist fetalne medicine i opstetricije, a 2022. godine zasluženo je stekla naziv primarijus.

Pored svojih impresivnih dostignuća, dr. Žegarac je također autor više znanstvenih članaka u stručnim časopisima te predavač na domaćim i međunarodnim stručnim skupovima.

Glavno područje interesa joj je fetalna medicina, dobrobit i zdravlje budućih majki i njihove djece.

Znanje i iskustvo čine je iznimno cijenjenom liječnicom i izvorom povjerenja za sve pacijente.

Žana Žegarac

Svi liječnici u timu Poliklinike Mazalin rade po Mazalin principu, koji znači najvišu razinu stručnosti, cjelovit i individualan pristup prema svakom pacijentu te empatiju i podršku. Ne brinite, u sigurnim ste rukama.

Naručite se na pregled

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.