×

NARUČITE SE NA PREGLED KOD DR. SRČEKA

NARUČI SE

Igor Srček


Dr. Srček je diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1993. godine. U razdoblju od 1994. do 2000. godine bio je asistent na ŠNZ “Andrija Štampar”, Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te Katedri za socijalnu medicinu i organizaciju zdravstvene zaštite.

1999. godine obranio je magistarski rad (mr.sc.), a 2001. je uspješno položio specijalistički ispit iz područja javnog zdravstva, fokusirajući se na preventivnu medicinu.

Igor Srček

Od 2001. godine dr. Srček se posvetio ginekologiji, a od 2005. je specijalist ginekologije i porodništva. Svoj rad je nastavio u Domu zdravlja Sisak, obavljajući dužnost voditelja ispostava u Hrvatskoj Kostajnici i Dvoru. Njegova stručna posvećenost leži u preventivnim aspektima ginekologije, uključujući spolno prenosive bolesti, rano otkrivanje promjena vrata maternice i dojki te vođenje trudnoća.

Stabilnost, jednostavnost, pristupačnost i pozitivna energija dr. Srčeka najviše dolaze do izražaja u interakciji s pacijenticama u ordinaciji, ali i na trudničkim tečajevima u organizaciji Gradskog zavoda za zdravstvo grada Zagreba na kojima je predavač od 2019. godine.

Igor Srček

Dr.Srček aktivno sudjeluje na tečajevima trajnog usavršavanja iz područja preventivne medicine, ginekologije i hitne medicine. Isto tako, organizirao je i sudjelovao na više domaćih kongresa.

Iskustvo, znanje i pristup dr. Srčeka ulijevaju sigurnost kod pacijentica kako se radi o vrhunskom i posvećenom liječniku.

 

Svi liječnici u timu Poliklinike Mazalin rade po Mazalin principu, koji znači najvišu razinu stručnosti, cjelovit i individualan pristup prema svakom pacijentu te empatiju i podršku. Ne brinite, u sigurnim ste rukama.

Naručite se na pregled

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.