×

NARUČITE SE NA PREGLED KOD DR. SRČEKA

NARUČI SE

Igor Srček

Dr. Srček specijalist je ginekologije i porodništva te javnog zdravstva. Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Zagrebu radio je kao asistent u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“. 

Igor Srček

 

Specijalistički ispit položio je iz preventivne medicine, a upravo su preventivni aspekti ginekologije, poput spolno prenosivih bolesti, ranog otkrivanja promjena vrata maternice te promjena na dojkama, njegovo područje interesa. Radno iskustvo stekao je radeći u Domu zdravlja Sisak i Domu zdravlja Zagreb Zapad.

Stabilnost, jednostavnost, pristupačnost i pozitivna energija dr. Srčeka najviše dolaze do izražaja u interakciji s pacijenticama u ordinaciji, ali i na trudničkim tečajevima na kojima je predavač već dugi niz godina.

Igor Srček

Iskustvo, znanje i pristup dr. Srčeka ulijevaju sigurnost kod pacijentica kako se radi o vrhunskom i posvećenom liječniku.

Naručite se na pregled

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.