×

NARUČITE SE NA PREGLED KOD DR. BLAŠKOVIĆ

NARUČI SE

Darko Blašković

Dr. Darko Blašković specijalist je radiologije i subspecijalist intevencijske radiologije s višegodišnjim iskustvom. Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Zagrebu, odlučio je usmjeriti svoju karijeru prema radiologiji.

Na Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju u KB Merkur, dr. Blašković je specijalizirao je radiologiju i postao subspecijalist intervencijske radiologije.

Darko Blašković

Kao subspecijalist intervencijske radiologije, Dr. Blašković se posvećuje liječenju bolesnika s krvožilnim bolestima uključujući endovaskularne intervencije na aorti, perifernim i  karotidnim arterijama te  dijagnostici  i liječenju bolesnika s patologijom venskog sustava.

Uz svoj rad, Dr. Blašković pronalazi zadovoljstvo u sportskim aktivnostima i uživanju u prirodi. Iznimno je bitno, kaže, baviti se fizičkom aktivnošću jer tako održavamo fizičko, ali i psihičko zdravlje.

Drako Blašković

Dr. Darko Blašković je izuzetno predan i stručan radiolog koji svoje znanje i vještine koristi kako bi poboljšao zdravlje i kvalitetu života svojih pacijenata.

Svi liječnici u timu Poliklinike Mazalin rade po Mazalin principu, koji znači najvišu razinu stručnosti, cjelovit i individualan pristup prema svakom pacijentu te empatiju i podršku. Ne brinite, u sigurnim ste rukama.

Naručite se na pregled

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.