×

Žaklina Cvitkušić

Žaklina Cvitkušić mlada je liječnica koja je ovo ljeto diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Članica je našeg tima od početka godine te svojim radom kao vanjska suradnica doprinosi edukaciji naših pacijentica i stvaranju novih projekata.

zaklina-cvitkusic

Osnovnu i srednju školu završila je u Zagrebu. Svoju komunikativnost i otvorenost pripisuje odrastanju u kazalištu gdje je od svoje desete godine bila članica dramske skupine.

Ljubav prema medicini javila joj se tijekom srednje škole, a kroz cijelo vrijeme studiranja područje njenog najvećeg interesa bila je upravo ginekologija.

Ima želju dodatno se educirati i postati vrsna liječnica koja će svojim radom i ljubaznošću pomoći mnogim pacijentima i staviti im osmijeh na lice.

Žaklina je ovo ljeto svoje radno iskustvo započela stjecati u ambulanti obiteljske medicine te je sretna što ima priliku iz dana u dan stjecati nova znanja i vještine radeći s ljudima. U slobodno vrijeme voli putovati, čitati, trčati i družiti se.

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.