×

Franka Vukorepa

Franka Vukorepa član je internog tima poliklinike Mazalin. Osim toga, ona je mlada liječnica koja je ovo ljeto diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s odličnim uspjehom. 

Od 2018. godine dio je tima poliklinike, ne u ulozi liječnika, već u ulozi stručnog suradnika koji pomaže u realizaciji brojnih projekata u poliklinici. Trenutno je na specijalizaciji iz ginekologije i opstetricije. 

Franka Vukorepa Poliklinika Mazalin

Svoje osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje Franka Vukorepa završila je u rodnom gradu Drnišu. Za vrijeme školovanja bavila se brojnim izvannastavnim aktivnostima, a posebno ističe ljubav prema glazbi zbog koje je završila i osnovnu glazbenu školu (smjer gitara) te bila dugogodišnji aktivni član nekoliko glazbenih udruženja u rodnom mjestu. 

Uz redovito ispunjavanje svih fakultetskih osnova, nekoliko godina se bavila volonterskim radom u centru Pričaj mi, u sklopu projekta za pružanje psihosocijalne pomoći djeci koja borave u bolnicama. Posljednje dvije godine djelovala je kao demonstrator na katedri Interne medicine, a od 2018. godine je i aktivni član studentskog zbora Medicinskog fakulteta Lege artis. 
Za vrijeme fakultetskog obrazovanja, često je volontirala i provodila vrijeme na raznim bolničkim odjelima zagrebačkih bolnica.

Osim na širenju medicinskog znanja kojem se redovito posvećuje, trudi se raditi i na drugim vještinama za koje vjeruje da će joj dobro služiti kao liječnici, osobito u komunikaciji s pacijentima. 

Sukladno tome, pohađala je školu govorništva te škole stranih jezika, a bavi se i pisanjem.

Osobito zanimljiva i bliska područja interesa u medicini su joj ginekologija i porodništvo te interna medicina. Želi postati i vjeruje da će biti liječnica koja će pomagati pacijentima na mnoge načine, unutar i van okvira medicinske struke.

Franka Vukorepa Poliklinika Mazalin

U slobodno vrijeme voli čitati dobru literaturu, svirati, putovati, provoditi vrijeme u prirodi te odlaziti na razna umjetnička i kulturna događanja.

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.