×

NARUČITE SE NA LASERSKO UKLANJANJE OŽILJAKA OD AKNI

NARUČI SE

Lasersko uklanjanje ožiljaka od akni

Posvećeni smo pružanju vrhunskih rješenja za vašu kožu, a sada smo podigli iskustvo na novu razinu.

Godinama se borite s ožiljcima od akni? Nudimo vam rješenje koje će vas ostaviti bez daha – lasersko uklanjanje ožiljaka od akni.

muskarac s oziljcima od akni

Uklanjanje ožiljaka od akni

Ožiljci od akni nastaju kao posljedica oštećenja kože, najčešće zbog ozljede ili upalnog procesa. Laser je trenutačno najučinkovitija metoda za tretiranje ožiljaka od akni. Isti radi na principu proizvodnje novog kolagena koji ispunjava ožiljak te smanjuje njegovu vidljivost.

Uz to, laser ima učinak pomlađivanja kože, odnosno poboljšanja izgleda, tonusa i kvalitete kože.

Koje su prednosti laserskog uklanjanja ožiljaka od akni?

  1. revolucionarna tehnologija

Uklanjanje ožiljaka od akni nikada nije bilo jednostavnije uz najsuvremeniji laser.

Pobijedite ožiljke od akni uz našu revolucionarnu tehnologiju koja ciljano djeluje na ožiljke od akni te smanjuje njihovu vidljivost.

  1. brzo vidljivi, vrhunski rezultati

Doživite transformaciju kože brže nego ikad! Lasersko uklanjanje ožiljaka od akni ne samo da smanjuje njihovu vidljivost, već potiče i regeneraciju kože, ostavljajući je svježom i revitaliziranom.

  1. individualizirani pristup

Naš stručni tim pružit će vam potpuno personalizirani tretman, prilagođen vašim jedinstvenim potrebama.

Svakom pacijentu pristupamo individualno i osiguravamo optimalne rezultate.

  1. sigurnost

Vaše zdravlje i sigurnost naš su prioritet. Stoga, sve tretmane, uključujući lasersko uklanjanje ožiljaka od akni, provodimo prema najvišim standardima sigurnosti i higijene.

 

 

Predstavljanje i sadržaj ove stranice smatraju se intelektualnim vlasništvom Poliklinike Mazalin i kao takvi su zaštićeni zakonima koji su trenutno na snazi. Sadržaj ove lokacije zaštićen je odredbama autorskog prava odnosno prava industrijskog i/ili intelektualnog vlasništva.

Poliklinika Mazalin posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije, sukladno članku 277. stavku 2. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima. Fotografije, slike, tekstovi, naslovi, video prikazi, sa ili bez zvuka, te svi drugi dokumenti na web stranici podliježu zakonima o autorskom pravu, industrijskom i/ili intelektualnom vlasništvu, te su kao takvi vlasništvo Poliklinike Mazalin ili treće osobe koja temeljem valjanog pravnog posla jamči ograničeno korištenje sadržaja. Djelomična ili potpuna reprodukcija sadržaja, bez prethodnog pisanog dopuštenja Poliklinike Mazalin strogo je zabranjena, isključujući reprodukciju izvršenu u skladu s potrebama tiska. 

Naručite se na tretman