×

NARUČITE SE NA LASERSKO POMLAĐIVANJE DEKOLTEA

NARUČI SE

Lasersko pomlađivanje dekoltea

Kada je riječ o estetskim tretmanima kože, najčešće prvo pomislimo na kožu lica, koja je ujedno i najizloženija pogledima, no važno je voditi brigu i o koži cijeloga tijela, uključujući osjetljivo područje dekoltea.

Lasersko pomlađivanje dekoltea je estetski tretman koji koristi lasersku tehnologiju kako bi poboljšao teksturu kože, smanjio bore, pigmentaciju i druge znakove starenja na području dekoltea.

pomladivanje dekoltea

Što možete očekivati od tretmana laserskog pomlađivanja dekoltea?

  • poboljšanje teksture kože

Laser koristi svjetlosnu energiju kako bi regenerirao stanice kože. Rezultat? Glatka, čvrsta koža, poboljšanog tonusa i teksture.

  • smanjenje bora

Sa starenjem se smanjuje količina kolagena, bjelančevine odgovorne za čvrstoću i elastičnost kože. Lasersko pomlađivanje dekoltea našom najsuvremenijom laserskom tehnologijom stimulira proizvodnju novog kolagena čime pomaže smanjiti vidljivost finih linija i bora pružajući vam osvježen, zategnut i mladolik izgled.

  • ujednačen ten

Dekolte je nerijetko izložen suncu, što može uzrokovati preuranjeno starenje kože.

Laser ciljano djeluje na pigmentirane promjene poput sunčanih (staračkih) pjega, čime učinkovito ujednačava ten.

  • vrhunske rezultate

Tijekom cijelog procesa, naš stručni tim osigurava vam vrhunske i besprijekorne rezultate uz potpunosti individualiziran pristup.

dekolte

Zaboravite na bore i neujednačen ten – doživite revitalizaciju svoje kože s našim vrhunskim laserskim tretmanom!

Naručite se već danas, zakoračite u svijet laserskog pomlađivanja dekoltea te otkrijte novu dimenziju njege kože.

Izvanredni rezultati

Lasersko pomlađivanje dekoltea

 

 

Predstavljanje i sadržaj ove stranice smatraju se intelektualnim vlasništvom Poliklinike Mazalin i kao takvi su zaštićeni zakonima koji su trenutno na snazi. Sadržaj ove lokacije zaštićen je odredbama autorskog prava odnosno prava industrijskog i/ili intelektualnog vlasništva.

Poliklinika Mazalin posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije, sukladno članku 277. stavku 2. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima. Fotografije, slike, tekstovi, naslovi, video prikazi, sa ili bez zvuka, te svi drugi dokumenti na web stranici podliježu zakonima o autorskom pravu, industrijskom i/ili intelektualnom vlasništvu, te su kao takvi vlasništvo Poliklinike Mazalin ili treće osobe koja temeljem valjanog pravnog posla jamči ograničeno korištenje sadržaja. Djelomična ili potpuna reprodukcija sadržaja, bez prethodnog pisanog dopuštenja Poliklinike Mazalin strogo je zabranjena, isključujući reprodukciju izvršenu u skladu s potrebama tiska. 

Naručite se na tretman