×

NARUČITE SE NA TRETMAN DERMALNIM FILERIMA

NARUČI SE

Tretman dermalnim filerima

Primijetili ste prve znakove starenja? Maštate o glatkoj, mladolikoj koži bez finih linija i bora? Ne brinite, suvremena estetska medicina donosi rješenje koje će vas ostaviti bez daha. Riječ je o – dermalnim filerima. Tretman dermalnim filerima prirodno je rješenje za obnavljanje i revitalizaciju kože lica. Ovaj čarobni tretman postao je neizostavan u postizanju i održavanju besprijekornog izgleda žena i muškaraca širom svijeta.

dermalni fileri

Što su dermalni fileri?

Dermalni fileri jedan su od najtraženijih estetskih tretmana i posljednjih su godina postali zlatnim standardom u revitalizaciji lica.

Osnovni sastojak dermalnih filera najčešće je hijaluronska kiselina koja je ujedno i sastavni dio naše kože.

Kako starimo, smanjuje se količina hijaluronske kiseline u koži, što dovodi do smanjenja volumena i elastičnosti kože te stvaranja bora.

Hijaluronski fileri nadomještaju izgubljenu hijaluronsku kiselinu te vraćaju vašoj koži sjaj i mladolik izgled!

Čemu služe dermalni fileri?

Hijaluronski dermalni fileri, poznati i kao fileri za lice te usne, namijenjeni su tretiranju svih regija lica i koriste se u svrhu poboljšanja izgleda kože.

fileri za bore

Uobičajena mjesta tretiranja su područje oko očiju i usana, čelo, obrazi, brada, nos, usne.

Također, moguće je tretirati i vrat, dekolte te ruke.

  • oblikovanje kontura lica

Oblikovanje obraza, reduciranje vidljivosti podočnjaka, podizanje kutova usana, oblikovanje brade te remodeliranje nosa, samo su neki od najpoželjnijih postupaka koje dermalni fileri uspješno obavljaju.

Fileri za podočnjake, osim što smanjuju vidljivost istih, omogućuju i njihovo popunjavanje, čime se trenutačno brišu tragovi starenja i umora.

Za razliku od botoxa, fileri ne utječu na mišiće lica, odnosno mimiku.

  • popunjavanje bora

Dermalni fileri koriste za popunjavanje i zaglađivanje finih linija te bora, najčešće oko očiju, usana te iznad i između obrva.

  • rehidratacija kože

Sposobnost hijaluronske kiseline da veže vodu vrlo je važna i koristi se u mnogim kozmetičkim tretmanima, uključujući dermalne filere, kako bi se postigla rehidratacija te nadoknadio izgubljeni volumen.

  • povećanje usana

Dermalni fileri koriste se i za povećanje i oblikovanje usana, čime se postiže njihov puniji izgled. Fileri za usne omogućuju blagu korekciju oblika te povećanje volumena usana, što značajno doprinosi cjelokupnom estetskom izgledu lica.

Hijaluron u usnama s vremenom se razgrađuje. Stoga, kako bi se održao željeni izgled usana, postupak je, nakon određenog vremena, potrebno ponoviti.

Također, pokazalo se da dermalni fileri utječu i na regeneraciju i stvaranje novog kolagena, što pridonosi učinkovitosti i dugotrajnosti postignutih rezultata.

Zašto se odlučiti za dermalne filere?

Nekoliko je razloga popularnosti tretmana dermalnim filerima.

fileri za nos

  1. jednostavnost primjene

Postupak aplikacije dermalnih filera vrlo je jednostavan i potpuno bezbolan.

Nakon primjene anestetske kreme, hijaluron se ubrizgava s pomoću malih, vrlo tankih igala u željeno područje kože.

S obzirom na to da tretman možete obaviti i tijekom pauze na poslu, s ponosom nosi naziv „coffee break rejuvenation“.

  1. sigurnost

U sastavu hijaluronskih filera je prethodno spomenuta hijaluronska kiselina, prirodni sastojak naše kože, što ih, u rukama stručnog i educiranog osoblja, čini vrlo sigurnim za upotrebu.

Nakon tretmana, možete se odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima i obavezama.

  1. brzo vidljivi rezultati

Nakon tretmana hijaluronskim dermalnim filerima, očekujte brzo i trenutno vidljive, besprijekorne rezultate!

Međutim, završni rezultati obično su vidljivi unutar desetak dana.

  1. prirodan izgled

Hijaluronski fileri naglašavaju vašu prirodnu ljepotu i pomažu vam da izgledate mlađe i svježije.

  1. neinvazivnost

Dermalni fileri omogućuju instant revitalizaciju vaše kože, bez potrebe za kirurškim zahvatima.

Kolika je trajnost učinka dermalnih filera?

Trajanje učinka dermalnih filera je individualno i ovisi o mnogo čimbenika (vrsti filera, tretiranom području, tehnici injiciranja i dr.), međutim učinak najčešće traje između 6 – 12 mjeseci, nakon čega je potrebno doći na nadopunu.

fileri za lice

Učinak je dugotrajniji uz redovite tretmane.

Za koga su pogodni dermalni fileri?

Hijaluronski dermalni fileri pogodni su za sve zdrave osobe koje žele smanjiti prve znakove starenja te poboljšati i osvježiti izgled svoga lica.

Prije prvog tretmana, svakako savjetujemo konzultacije s našim stručnim osobljem.

 

Koja je cijena dermalnih filera?

Cijene tretmana dermalim filerima pronađite na našem cjeniku.

 

Uz dermalne filere, savršen izgled je dostupan svima!

Osjećajte se sretnije, zadovoljnije i samopouzdanije u svojoj koži te vratite izgubljeni sjaj.

Neka dermalni fileri budu vaši saveznici u postizanju besprijekornog izgleda.

Ne čekajte, budite najbolja verzija sebe već danas!

 

 

 

 

 

 

Predstavljanje i sadržaj ove stranice smatraju se intelektualnim vlasništvom Poliklinike Mazalin i kao takvi su zaštićeni zakonima koji su trenutno na snazi. Sadržaj ove lokacije zaštićen je odredbama autorskog prava odnosno prava industrijskog i/ili intelektualnog vlasništva.

Poliklinika Mazalin posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije, sukladno članku 277. stavku 2. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima. Fotografije, slike, tekstovi, naslovi, video prikazi, sa ili bez zvuka, te svi drugi dokumenti na web stranici podliježu zakonima o autorskom pravu, industrijskom i/ili intelektualnom vlasništvu, te su kao takvi vlasništvo Poliklinike Mazalin ili treće osobe koja temeljem valjanog pravnog posla jamči ograničeno korištenje sadržaja. Djelomična ili potpuna reprodukcija sadržaja, bez prethodnog pisanog dopuštenja Poliklinike Mazalin strogo je zabranjena, isključujući reprodukciju izvršenu u skladu s potrebama tiska. 

Naručite se na tretman