×

Iskoristite 30% popusta na Hydrafacial tretman

Naše vjerne pacijentice pozivamo na HydraFacial Event koji će biti održan 27.05.2023. u Poliklinici Mazalin i koji će vam omogućiti priliku da iskoristite popust od 30% na našu novu uslugu.

NARUČI SE

Pridružite nam se u Poliklinici Mazalin u subotu, 27.05.2023. od 9 do 15 sati. Hydrafacial event ekskluzivna je prilika da isprobate jedan od najpopularnijih tretmana lica na tržištu uz čak 30% popusta.

Hydrafacial tretman

Hydrafacial tretman je revolucionaran i svjetski poznati neinvazivni tretman dubinskog čišćenja lica. Posebno je prilagođen svakom tipu kože koji odmah daje sjajne rezultate. Tretman umiruje i osvježava lice te je učinkovitost tretmana brzo vidljiva.

NARUČI SE

Vrste Hydrafacial tretmana

Signature tretman

Signature tretman je bazični je i najbrži tretman Hydrafacial uređaja koji sadrži osnovne serume i 3 osnovna koraka: eksfoliacija, ekstrakcija i hidratacija. Ovaj tretman brzo će poboljšati hidrataciju, osvježiti kožu koja je bez sjaja, zaštititi ju od vanjskih utjecaja i ostaviti ju blistavom i sjajnom.

NARUČI SE

Deluxe tretman

Deluxe tretman je nadogradnja Signature tretmana te uz eksfolijaciju, ekstrakciju i hidrataciju sadrži dodatan booster sukladno problematici kože. Ovisno o problematici vaše kože uz osnovne serume Deluxe tretman sadrži i dodatne: DermaBuilder booster/serum koji djeluje na smanjenje finih linija i bora ili Britenol booster/serum za smanjenje tamnih mrlja na licu. Deluxe tretman sadrži i produžene ekstrakcije te Blue LED Light Therapy za masnu kožu i zatvorene pore.

NARUČI SE

Platinum tretman

Platinum tretman – za one koji žele najluksuznije iskustvo. Tretman započinje procesom detoksikacije sa limfnom drenažom (potičemo povećanje protoka limfe i smanjujemo količinu toksina). Nastavljamo s Deluxe Hydrafacial-om kako bismo vam duboko očistili, ekstrahirali i hidratizirali kožu. Dodatna pogodnost Platinum tretmana su specijalizirani boosteri koji se odabiru prema problematici vaše kože.

Ovaj tretman završava s LED Light Therapy koji sadrži antibakterijski učinak kojim se dodatno pojačava efekt samog tretmana, stimulira proizvodnja kolagena i elastina te poboljšava učinak seruma.

NARUČI SE
Prepustite se u naše ruke i boostajte prirodnu ljepotu svoje kože.
    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.