×

NARUČITE SE NA PREGLED KOD DR. RANOGAJEC

NARUČI SE

Alda Ranogajec

Dr. Alda Ranogajec specijalist je interne medicine i subspecijalist endokrinolog i dijabetolog.

alda-ranogajec

Svoju karijeru započinje kao stažist u DZ Varaždinske županije 2009. godine, te stiče iskustvo kao liječnik opće medicine u KB Merkur i Ustanovi za hitnu medicinsku pomoć Zagreb  prije fokusiranja na internu medicinu 2011. godine u Općoj bolnici „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku.

2020. godine postaje specijalist interne medicine u Općoj bolnici „Dr. Ivo Pedišić“, a 2022. godine postaje subspecijalist endokrinologije i dijabetologije u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Zagrebu.

Njezina svestranost vidljiva je i kroz interes za druge znanstvene discipline, poput nutricionizma.  U svome poslu pronašla je istinski životni poziv što je i svakodnevno motivira u radu s pacijentima.

Alda Ranogajec

Kroz život su je često nosili njen sportski duh i pozitivna energija, a ove odlike nastavila je njegovati i kroz svoj rad. Lakoća s kojom radi ulijeva sigurnost kod svakog pacijenta da će kod nje dobiti točne i konkretne odgovore na sva pitanja o zdravlju.

 

Svi liječnici u timu Poliklinike Mazalin rade po Mazalin principu, koji znači najvišu razinu stručnosti, cjelovit i individualan pristup prema svakom pacijentu te empatiju i podršku. Ne brinite, u sigurnim ste rukama.

Naručite se na pregled