×

NARUČITE SE NA PREGLED KOD DR. PITNER

NARUČI SE

Iva Pitner

Dr. Pitner mlada je i perspektivna specijalistica ginekologije i opstetricije i dio je tima Poliklinike Mazalin. 

Specijalizaciju iz ginekologije i opstetricije uspješno je završila 2020. godine u KBC “Sestre milosrdnice”, gdje je stekla dubinsko znanje i vještine u pružanju vrhunske zdravstvene skrbi.

iva-pitner

Od 2012. do 2015. godine, dr. Pitner je stekla vrijedno iskustvo radeći u različitim zdravstvenim ustanovama. Njezin rad obuhvatio je Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu, Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije te ginekološku ordinaciju Doma zdravlja Varaždin.

U budućnosti bi se voljela uže specijalizirati na području humane reprodukcije. Znatiželjan i odvažan duh dr. Pitner, kao i često pohađanje domaćih i međunarodnih edukacija, potiču je da se konstantno usavršava te prati svjetske medicinske trendove.

Želja za usavršavanjem i istraživanjem dokaz su kako su pacijent i njegova dobrobit dr. Pitner uvijek na prvom mjestu.

 

Svi liječnici u timu Poliklinike Mazalin rade po Mazalin principu, koji znači najvišu razinu stručnosti, cjelovit i individualan pristup prema svakom pacijentu te empatiju i podršku. Ne brinite, u sigurnim ste rukama.

Naručite se na pregled

    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.