×

NARUČITE SE NA PREGLED KOD DR. FRANCESCHI

NARUČI SE

Nika Franceschi

Dr. Franceschi specijalist je dermatologije i venerologije.

Godine 2015. postiže zvanje doktora medicine, a titulu specijalistice dermatologije i venerologije stječe u KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu 2021. godine. Dolazi iz obitelji liječnika, stoga ne čudi što se ljubav prema medicini pojavila još od malih nogu.

nika-franceschi

Dr. Franceschi je članica nekoliko stručnih udruženja, među kojima su Udruga za prevenciju tumora i drugih kožnih bolesti „Zdravi pod suncem“, Hrvatsko društvo estetske medicine (HDEM), Europska akademija dermatovenerologije (EADV), Međunarodno društvo dermoskopije (IDS) te Hrvatsko dermatovenerološko društvo. Angažmanom u ovim udruženjima doprinosi unapređenju dermatologije.

Trenutno se nalazi na doktoratu, a kroz kongrese i razne tečajeve nastoji produbljivati znanja iz područja dermatovenerologije i estetike. Važan joj je otvoren i opušten pristup u radu s pacijentima.

Na početku uvijek izdvoji određeno vrijeme kako bi pojasnila tijek pregleda ili tretman, a terapiju i sljedeće korake u liječenju dogovara s pacijentima.

 

Svi liječnici u timu Poliklinike Mazalin rade po Mazalin principu, koji znači najvišu razinu stručnosti, cjelovit i individualan pristup prema svakom pacijentu te empatiju i podršku. Ne brinite, u sigurnim ste rukama.

Naručite se na pregled