×

Kako je pandemijska situacija utjecala na Polikliniku Mazalin?

Poliklinika Mazalin s radom je počela 2011. godine kao ginekološka ordinacija dr. Tihane Mazalin, a kroz godine smo svoje usluge nadopunili radiologijom, te svojim pacijentima, uz ginekološke preglede nudimo i preglede iz područja radiologije: ultrazvuk dojki, ultrazvuk štitnjače, ultrazvuk abdomena, ultrazvuk urotrakta, color doppler vena te odnedavno pretrage krvi. Osim povećanja opsega usluga, Poliklinika je prošle godine povećala i tim, pod vodstvom Matije Matee Stojić, Izvršne direktorica koja predvodi promjene u poliklinici te zajedno s ostatkom tima svakodnevno unaprjeđuje poslovanje.

rad za vrijeme pandemije

Cjelokupnom timu poliklinike iznimno je važno raditi na prevenciji jer smo svjesni kako „Prevencija je pola zdravlja“ nije tek puka izreka već činjenica koja nam svima može pomoći da nam sve poteškoće suvremenog života ne ostave trajne posljedice na organizam.

Naša izvršna direktorica Matija Matea Stojić koja uz vrhunske doktore i ljubazne medicinske sestre svakodnevno radi na poboljšanju zdravlja žena, objasnila je u intervjuima za portale Naturala.hr i Bezduga.hr kako upravo zbog osvješćivanja prevencije naši medicinski stručnjaci Poliklinike redovito pišu blogove kroz koje naše pacijente, ali i široku javnost želimo upoznati s raznim dijagnozama s kojima se svakodnevno susrećemo u svom radu te načinima kako ih prevenirati, ali u konačnici i liječiti.

Izvrsna direktorica Poliklinika Mazalin

Između ostalog, Matija navodi “Kada smo zdravi ne želimo razmišljati o bolestima, to je potpuno jasno, no naša poruka je da je nekoliko sati godišnje koje bi trebali izdvajati na preventivne posjete liječnicima minimum koji možemo napraviti za sebe u dugih 365 dana u godini. Jedan PAPA test koji traje svega nekoliko minuta, primjerice, može na vrijeme otkriti brojne ginekološke probleme, recimo rak grlića maternice, i prevenirati kasnije ozbiljnije dijagnoze, dugogodišnje terapije ili višekratne operativne zahvate. Upravo zato slogan naše Poliklinike glasi: Real wealth is health (Zdravlje je pravo bogatstvo), to je najbolja investicija koju si možemo pružiti, investicija u sebe.”

Matija Matea Stojić Poliklinika Mazalin

Protekla 2020. godina bila je puna izazova na raznim područjima, posebice u zdravstvu. U Poliklinici Mazalin nastojimo timu pružiti svu potrebnu podršku, ali i biti na raspolaganju našim pacijentima, te im omogućiti što lakše i sigurnije preglede. Poštujemo sve zaštitne mjere kako bi sačuvali zdravlje tima i pacijentica te kako Matija navodi “Koliko god to teško bilo ove godine, nastojimo ostati pozitivni pa korona situaciju vidimo i kao novu priliku za ulaganja i nova partnerstva. Izazovna vremena traže prilagodbe i nova rješenja, a mi kontinuirano radimo na tome da unaprjeđujemo poslovanje u svakom smislu. Zato proširujemo medicinski tim, nabavljamo najsuvremenije dijagnostičke uređaje te provodimo digitalizaciju kompletnog poslovanja, sve s ciljem što kvalitetnije usluge za naše pacijente.”

Više o tome kako u Poliklinici gledamo na poslovanje u otežanoj pandemijskoj situaciji, mjerama štednje u poslovanju, nužnim preventivnim pregledima, certifikatima za izvrsnost NajDoktor čiji smo ponosni dobitnici već 6. godinu za redom te još mnogo toga, možete provjeriti u intervjuima na sljedećim linkovima:

https://www.naturala.hr/matija-matea-stojic-u-poliklinici-mazalin-korona-situaciju-vidimo-kao-novu-priliku-za-ulaganja-i-nova-partnerstva/

https://www.bezduga.hr/tvrtke-u-krizi-koje-mjere-stednje-koriste-kako-bi-se-odrzalo-poslovanje/

Prijavite se na naš newsletter

  • U nastavku označite koje kategorije/teme blogova vas zanimaju (možete označiti i više kategorija):
    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.