×

Upute za pregled u vrijeme COVID-19

Drage pacijentice, da bismo u sljedećim mjesecima sačuvali Vaše zdravlje i zdravlje našeg tima važno je da djelujemo zajedničkim snagama. 

U nastavku slijede uputstva te Vas ljubazno molimo da ih se pridržavate:

 1. Na dogovoreni termin pregleda dođite 5 minuta ranije ili točno na vrijeme.
 2. Molimo Vas da dođete bez pratnje; pratnja će moći pričekati ispred Poliklinike.
 3. Ako se ne osjećate dobro te imate bilo koji od simptoma koji može značiti zarazu COVID-19 (povišena tempera, kašalj, bolovi u grlu i ostalo), molimo Vas da otkažete svoj termin pregleda. Vrlo rado ćemo dogovoriti novi termin nakon što ozdravite.
 4. Ukoliko ste u samoizolaciji molimo Vas da otkažete svoj termin pregleda, vrlo rado ćemo dogovoriti novi termin naknadno.
 5. Na pregled obavezno dođite sa zaštitnom maskom te ju nosite cijelo vrijeme u Poliklinici.
 6. Na ulazu u Polikliniku dezinficirat ćete ruke te ćemo Vam izmjeriti tjelesnu temperaturu bez-kontaktnim toplomjerom. Normalna tjelesna temperatura kreće se u rasponu od 36° C do 37° C. Temperatura iznad toga može biti znak zaraze te Vas u tom slučaju nećemo moći primiti na pregled i uputit ćemo Vas da se javite liječniku opće prakse radi daljnjih uputa.

 

Unaprijed hvala na razumijevanju i poštivanju uputa,

Tim Poliklinike Mazalin

#ostanimoodgovorni 

 

 

Prijavite se na naš newsletter

 • U nastavku označite koje kategorije/teme blogova vas zanimaju (možete označiti i više kategorija):
  Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.