×

Vodič kroz trudnoću

Skraćenu verziju eBook-a "Vodič kroz trudnoću" možete preuzeti online, a cijelu verziju možete kupiti u fizičkom obliku u Poliklinici

Preuzmi E-book
  • Više od 100 stranica sadržaja

  • Proširenu verziju eBook-a možete kupiti u Poliklinici

Ginekološki pregledi u trudnoći:

Za vrijeme trudnoće Europska udruga za perinatalnu medicinu (EAPM) podrazumijeva najmanje tri ultrazvučna pregleda u trudnoći.

Naruči se

Iskustva pacijenata

"Predivna liječnica i prije svega, divna i topla osoba. Ugodna atmosfera, spremna sve objasniti, popričati, umiriti. Pogotovo u trudnoći. A sve pohvale za cijelu kliniku Mazalin, jer su stvarno predivni, izašli su mi u susret nebrojeno puta. Preporučam!"

Trudnica

O timu liječnika

U Poliklinici Mazalin vjerujemo kako snaga tima leži u svakom pojedinom članu. Iznimno smo ponosi na dugogodišnje iskustvo, Najdoktor certifikate, mnoge uspješno vođene trudnoće, stručne edukacije iz područja ginekologije, trudnoće, radiologije te gotovo 100 blogova s temama iz različitih područja ženskog zdravlja kojima educiramo naše pacijente i javnost. Uz investiranje u vrhunske dijagnostičke aparate i stručan tim, Poliklinika Mazalin čini odličan tim za očuvanje vašeg zdravlja, upoznajte nas!

Članovi tima su: Tihana Mazalin, ravnateljica Poliklinike te specijalistica ginekologije i porodništva; Ana Lukas-Stančin, specijalistica ginekologije i porodništva; Igor Srček, specijalist ginekologije i porodništva i Iva Pitner, specijalistica ginekologije i porodništva.

Tim liječnika

Tihana Mazalin

dr. med.
spec. ginekologije i opstetricije;
ravnateljica Poliklinike Mazalin

Igor Srček

dr. med.
spec. ginekologije i opstetricije

Đurđa Žigmundovac Klaić

dr. med.
spec. ginekologije i opstetricije

  • Drage trudnice, naše doktorice pripremile su za vas eBook "Vodič kroz trudnoću" sa svim savjetima koje možete imati u ovim čarobnim trenucima svake žene. Skraćenu verziju možete preuzeti u par klikova, a proširenu verziju "Vodič kroz trudnoću" na više od 100 stranica, pronađite kod naših medicinskih sestara u Poliklinici Mazalin.
    Svojom prijavom pristajete da vam naše novosti i obavijesti stižu na e-mail adresu. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, vaše podatke izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u našim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.